Egyéb kategória

A korai 2000-es évek visszatér: készítsétek a hasláncot és a karika fülbevalót

Még a '90-es évek visszatérését sem szoktuk meg és sajátítottuk el teljesen, de a legnagyobb divatlapok szerint már a korai 2000-es évek hódítanak. Örüljük vagy inkább sírjunk?

vous - 2017.07.14.
A korai 2000-es évek visszatér: készítsétek a hasláncot és a karika fülbevalót

1. Karika fülbevaló, haslánc, feliratos övek – gettóstyle

A Destiny's Child legendás Bootylicious című klipje lehet az etalon. Amit a csajok ebben a klipben viselnek, újra trend lett. Keressétek elő a hasláncokat és karika fülbevalókat, a csípőnadrágot azonban mi hanyagolnánk.  

Objektum doboz

2. Nyakba akasztós, kámzsás nyakú felsők, lófarok, extra sok kiegészítő

Jennifer Lopez stílusairól ebben a cikkben már megemlékeztünk, de hála annak, hogy újra hódít a korai 2000-es évek, a Love Don't Cost a Thing című videó újra téma. Lófarok karika fülbevalóval – csak nyerő lehet!

Objektum doboz

páncél ruha kylie

A „meztelen ruha” már totál 2016: ez a ruhadarab 2017-ben a sztárok kedvence

Éppen, hogy kezdtünk megbarátkozni a „meztelen ruhával”, de úgy tűnik, a sztárok már rongyosra hordták. 2017-ben egy régi/új ikonikus ruha lesz a főszerepben a vörös szőnyegen.

3. Spagettipántos vagy crop top farmerral

Mariah Carey és Jay-Z Heartbreaker című dala remekül bemutatja a kevesebb több elvet. Egyszerű farmer egy kötött crop toppal totál 2000-es évek, ugyanakkor az idei fesztiválszezonban is trend.

Objektum doboz

4. Csípőnadrág

Nos, ennek örülünk a legkevésbé. Britney Spears I'm A Slave 4 U című klipjében viselte azt a fazonú csípőnadrágot, amit már nem lehet lejebb tolni, mert kilátszódna mindene. Az igazság az, hogy ez a fazon csak azoknak a lányoknak áll jól, akiken egy deka felesleg sincs, de még így is felvarázsolhat ránk egy kis párnácskát. Ezt inkább skippeljétek!

Objektum doboz

5. A rózsaszín miniszoknya

Christina Milian When You Look At Me című klipje is felsorakoztat minden olyan korai 2000-es évekbeli trendet, ami a Vogue szerint újra legendává válik. Ilyen a farmert farmerral, ami már gőzerővel dübörög – stlylist Nórink már írt is nektek róla; vagy a rószaszín, egészen pontosan a rózsaszín extra miniszoknya!

Objektum doboz

engel-nora-szoknya-30-eves-kor-felett-divat-

A nagy szoknyakérdés: tényleg le kell mondani a miniről negyven felett?

Itt a nyár, a fesztiválok javában zajlanak és az éjszakák hosszabbak, a szoknyák pedig rövidebbek lettek. De még mennyire rövidek! Ember legyen a talpán, aki talál egy olyan darabot, ami bizony nem egy franciabugyira hajaz – mondom ezt én, huszonévesen. Mit szóljon az, aki szerint a kor előrehaladtával egyre kevésbé illik miniben járni? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.