Egyéb kategória

Itt a Bad Girl Bob – így csalogassátok elő a „rossz lányt” magatokból!

Még mindig nem tudjuk elengedni ezt a bob témát – tudjátok, még mindig ez a legmenőbb hajtrend. De hogyan is tudnánk búcsút inteni neki, amikor sorra érkeznek a felturbózott változatai. Most itt a Bad Girl Bob!

vous - 2017.07.27.
Itt a Bad Girl Bob – így csalogassátok elő a „rossz lányt” magatokból!

Vagyis a rossz lány bob frizura, ami nagyjából annyit tesz: 

mosd meg és menj! 

Vagyis semmit nem kell a bob séróval tenni, csak hagyni, hogy beálljon magától – elméletben. De tudjuk, hogy ez a gyakorlatban koránt sem így működik, illetve a szerencsésebbeknek talán. Vékony szálú haj esetében ez nagyjából kivitelezhetetlen.

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít óvdivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura!

Szóval a rossz lány bobhoz kelleni fog egy kis rásegítés, beszárítás, wax, a lényeg, hogy a szögegyenesre vasalást felejtsétek el – a hatás viszont kárpótolhat minden maceráért. A Vogue szerint ez most a legmenőbb utcai stílus, mi pedig nem tudunk és nem is akarunk ezzel vitatkozni! 

Imádjuk!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha pedig a tompa bobra vagytok kíváncsiak, kattintsatok IDE!

Címkék: #bob #frizura #long bob
Ajánlott cikkek