Egyéb kategória

„Egy hónapra elvonulunk a világ elől!” – Nikki Reed a babavárásról mesélt

A legédesebb vámpír szerelmespár, Nikki Reed és Ian Somerhalder májusban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Most Nikki egy interjúban mesélt a babvárásról, és arról, hogy gyermekük születése után egy hónapra elvonulnak a világ elől.

vous - 2017.08.10.
„Egy hónapra elvonulunk a világ elől!” – Nikki Reed a babavárásról mesélt

Nikki Reed egy hosszú interjút adott a Fit Pregnancy & Baby magazinnak, amiben elmesélte, milyen volt, amikor megtudták, hogy babájuk lesz, és azt is, hogy mi a tervük, miután megszületik a pici.

A baba első hónapja csak a miénk lesz, miután megszületik, egy hónapra elvonulunk a világ elől. Csak mi leszünk hárman, nem fogadunk vendégeket, kikapcsoljuk a telefonunkat, nem kommunikálunk senkivel. Soha nem kaphatjuk vissza azokat a napokat, így szeretnénk, ha majd teljesen a mieink lennének

– mondta a gyönyörű kismama, aki azt is elárulta, hogy egy hajnalon csinálta meg a terhességi tesztet, majd mikor megtudták, hogy babájuk érkezik, férjével, Ian Somerhalderrel együtt csendben nézték a napfelkeltét.

Objektum doboz

Nikki azt nyilatkozta, hogy nem tudják még a baba nemét, de azt sejtjük, hogy ők az a páros, akik csak a születéskor szeretnék majd megtudni. Mindenesetre az interjúból az is kiderült, hogy Ian imádja Nikki állapotát, ugyanis szerinte sokkal nyugodtabb a felesége – azt szeretné, ha mindig várandós lenne! 

vámpírnaplók

4 dolog, amit a Vámpírnaplók tanított nekünk a szerelemről

Már nem tudom, hogy hol is tart nálunk a Vámpírnaplók, egy biztos, a tengerentúlon nemsokára véget ér a kedvenc vámpíros sztorink. Nagy kár, valljuk be, még mindig nem tudunk betelni a Salvatore tesókkal. Túl azon, hogy ők szexik, a Vámpírnaplók megtanított ezt-azt nekünk a szerelemről is.

A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek