Egyéb kategória

Őszi cipőmustra: jönnek a törpe sarkak és a flitteres bakancsok!

Ha visszagondolok az elmúlt szezonokra, volt jó néhány trend, többek között a tavaly őszi cipődivat, ami meghökkentette az embereket – leginkább negatív értelemben. Majd jött a nyár, a szőrös strandpapucsokkal, hímzett mokaszinekkel és holdjárókkal. Nos, kapaszkodjatok meg, az idei őszi divat sem okoz csalódást, lehet majd levegő után kapkodni – elég rendesen.

vous - 2017.08.31.
Őszi cipőmustra: jönnek a törpe sarkak és a flitteres bakancsok!

Ha rendszeresen olvastok minket, már jó pár hete tudjátok, hogy ősszel imádni fogjuk a türkizt, végre alul-felül is farmerba bújhatunk, megtudhattátok már, hogy visszatér a nagy kedvenc, a csípőnadrág, és oversize ingekből sem lesz hiány. Ha ez nem lenne elég, a statement ékszereket karika fülbevalókra cseréljük, a clutch-okat pedig Eastpak hátizsákokra. Ja, és meg valami: újra hódítani fog a veszkó stílus!

veszko-csizmak-es-a-piros-otven-arnyalata-kozelegnek-az-osz-legnagyobb-trendjei-engel-nora1

Veszkócsizmák és a piros ötven árnyalata – Közelegnek az ősz legnagyobb trendjei

Szomorú, de nemcsak a közösségi oldalon található mémek hada, az időjárás is egyre többször jelzi: mindjárt itt az ősz. Miután mindenki elmorzsolt egy-egy könnycseppet, nézzük a dolgok jó oldalát: nyakunkon vannak az őszi trendek, amiket jobb, ha mielőtt megismertek – és megszoktok. 

A folytatásért kattintsatok IDE!

Apropó, veszkó. A vadnyugat ihlette stílus nem csak a gardróbunkba, a cipőszekrényünkbe is beférkőzik idén ősszel. S hogy mire számíthatunk még? Brutál színekre, anyagokra és fazonokra. Ellepik a boltokat a zoknicipők – emlékeztek, mi 3017-re saccoltuk a megjelenésüket! – és bőven lesz választék hegyes orrú bokacsizmákból is. Old school napunk alkalmából elhoztam nektek a 3 legszerethetőbb őszi cipőtrendet.

Szegecses Túldíszített bakancsok

A bakancsok szinte minden évben szerves részeit képezik az őszi–téli trendeknek, így nem meglepő, hogy idén is jelen lesz a boltokban. Ezúttal azonban a vadabb megjelenés helyett a flitterekre, csatokra és gyöngyökre mentek rá a tervezők. Kötelező választás, ha a rohanós hétköznapokon valami praktikusra vágytok, de egyszerre mutatnátok meg a csajos oldalatokat is! 

1. Zara, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Mango

1. Zara, 2. Zara, 3. Stradivarius, 4. Mango
Forrás:
vous

Izgalmas sneakerek

Gondolom, lassan senki nem lepődik meg, ha azt mondom, a bakancsok mellett a már megszokott sportcipők is jelen lesznek. Hála a jó ideje hódító athleisure stílusnak, a sneakerek továbbra is stabilan uralják a cipőtrendeket. Számíthatunk jó néhány elborult darabra, különleges anyagokra, hímzésekre, pomponokra és csilli-villi díszekre, de

szerencsére azok is megtalálhatják kedvenceiket, akik jobb szeretik az old school darabokat, mindenféle felesleges giccs nélkül. 

converse adidas cipő trend divat

Csak ti öregszetek, nem a kedvenc cipőtök – Hódít a klasszikus Adidas, Converse és Nike

Kényelem- és egyben divatimádatomnak köszönhetően egy álom vált valóra, amikor az egyik kedvenc cipőmárkám újratervezte a jól bevált modelljét, és szuperkényelmes talpbetéttel látta el. Az elmúlt években nem a Converse volt az egyetlen, amelynek márkamenedzserei nem féltek a változtatástól, és klasszikus darabjaikat egy kis „ráncfelvarrással” és újítással dobták újra piacra.

A teljes cikkért kattintsatok IDE

1. Zara, 2. Mango, 3. Stradivarius, 4. Converse

1. Zara, 2. Mango, 3. Stradivarius, 4. Converse
Forrás:
vous

Törpe és tömbsarkú csodák

Nem rajongtok sem a sportcipőkért, sem a bakancsokért? Semmi vész! Ti is találhattok az ízlésetekhez illő cipőt, ha a klasszikusabb, romantikusabb stílust részesítitek előnyben. A lapos talpú, praktikus darabok mellett bőven válogathatunk idén a magas sarkú csodák közül is. De emellett megtalálhatóak lesznek a sokak által kedvelt törpe sarkak, valamint tömbsarkak. Érdemes megszeretni és beszerezni őket, mert egy klasszikus magas sarkúhoz hasonlóan a megfelelő színben és fazonban ezek a darabok is évekig jó barátaitok lehetnek! 

1. Stradivarius, 2. Mango, 3. Zara, 4. Zara

1. Stradivarius, 2. Mango, 3. Zara, 4. Zara
Forrás:
vous
5-cipo-amire-minden-nonek-szuksege-van-engel-nora

Carrie Bradshaw is így kezdte… – 5 cipő, amire minden nőnek szüksége van

Bár Marilyn Monroe azt mondta, a gyémántok a lányok legjobb barátai, azt hiszem, kijelenthetjük, a cipőket jobban szeretjük. Sokkal jobban. Azonban ahelyett, hogy a világ összes lábbelijét be akarnátok szerezni, megmutatom, melyik az az öt alapdarab, amire egy jól felépített cipőtárban mindenképp szükség van.

A teljes cikket ITT olvashatjátok.

Ajánlott cikkek