Egyéb kategória

Selena Gomez és The Weeknd megnyerte az összeöltözési versenyt

Ha a párok összeöltöznek, ritkán sikerül ízlésesre. Valljuk be: könnyű elrontani az összhatást. Selena Gomez és The Weeknd viszont csillagos ötösre vizsgázott a témában.

vous - 2017.09.04.
Selena Gomez és The Weeknd megnyerte az összeöltözési versenyt

Selena Gomezt és The Weekndet szeptember első hétvégéjén fotózták le New York utcáin egy kiadós shoppingolás közben. Nem gondoltuk volna, hogy ez a páros lesz az, aki majd megmutatja: lehet stílusosan és ízlésesen összeöltözni, akár egy laza vásárlós délutánon is.

selena gomez the weeknd

Most már megnyugodhatunk: Selena Gomeznek is lett egy hasonmása

Nem vagy elég nagy sztár hollywoodban, ha nincs minimum egy hasonmásod valahol a világban. Ryan Gosling, Leonardo DiCaprio csak két név, akinek már talált az internet egy hasonmást a világ másik végén.

Objektum doboz

Semmi egyforma sincs rajtuk, mégis látszik az összhang. Míg Selena egy fekete bőrdzsekit, addig The Weeknd egy fekete bomberdzsekit választott, és amint látjuk, a cipőjük sem passzol… Ennek ellenére nagyon rendben van a páros, nekünk ez lett a kedvenc fotónk róluk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.