got spinoff

Targaryen térrel és Lannister miniszterelnökkel üt a Trónok harca spinoff előzetese

Pár napja már kering a neten egy videó Westeros címmel – a leírásból megtudhatjuk, hogy ez egy Trónok harca spinoff lenne, ami már ugyan a jövőben játszódik, de hasonló sztorit mutat be, mint a GOT. Van egy jó és egy rossz hírünk. 

Kezdjük a jóval: a netre felkerült egy videó, egy nagyon klassz előzetes a Westeros The Series nevű sorozathoz, ami egy alternatív valóságot mutat be, Targaryen térrel, Másokkal és Lannister miniszterelnökkel. Az ármány, intrika és a szex itt is jelen van, csakúgy, mint a Trónok harcában, azzal a különbséggel, hogy ez a sztori a modern korban játszódik. 

Nézzétek meg az előzetest! 

Objektum doboz

A rossz hír pedig az, hogy bárki is a felelős ezért a videóért, több mint valószínű, hogy ez csak egy fanfiction, és nem egy új HBO-sorozat. Ezt mi nagyon sajnáljuk, mert ez az előzetes igazán ütősre sikerült, mi szívesen vennénk, ha ez a sorozat tényleg elkészülne! 

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Minden, amit már tudni lehet a Trónok harca 8. évadjáról 

Trónok harca-rajongóként borzasztó belegondolni, hogy pusztán egy rész van hátra a 7. évadból, és minimum egy évet kell várni az UTOLSÓ ÉVADRA! Ó, jaj! Mindenesetre még ne szomorkodjunk, hátravan egy igazán izgalmasnak ígérkező évadfinálé, és már pár infót tudunk is a 8. évadról!