Egyéb kategória

Alexander Skarsgård és Nicole Kidman csókja a legfurább, ami az idei Emmyn történt

Tarolt az idei Emmy-díj-átadón a Hatalmas kis hazugságok című sorozat, ami elhozta a legjobb minisorozatnak járó díjat (is), emellett pedig színészei is arattak. Nem csak a vásznon. 

vous - 2017.09.18.
Alexander Skarsgård és Nicole Kidman csókja a legfurább, ami az idei Emmyn történt

Miután a Hatalmas kis hazugságok tarolt majdnem minden kategóriában, ahol jelölve volt, a sorozat színészei is megcsinálták a maguk kis műsorát az Emmyn!

A sorozat két szereplője, Alexander Skarsgård és Nicole Kidman bizonyára szoros barátságot kötött a forgatások alatt, amikor pedig a svéd félistent szólították a színpadra (mert övé lett a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díj, a minisorozat kategóriában), nem várt dolog történt! 

sofía vergara

Diszkógömbök és white party – Ezek voltak az Emmy legizgalmasabb ruhái! 

Helyi idő szerint vasárnap éjjel lezajlott a 69. Emmy-díj-átadó, hollywoodi kedvenceink pedig ellepték a vörös szőnyeget. Úgy tűnik, a sztárok stylistjai idén formában voltak, sikerült szinte mindenkit vállalható ruhakölteménybe bújtatni. Míg sokan az elegáns szabásvonal mellett tették le a voksukat, addig voltak, akik kísérletezgettek színekkel, anyagokkal és kivágásokkal. Nézzétek meg az idei legizgalmasabb szetteket!

Nicole Kidman szájon csókolta Alexander Skarsgårdot, vagy fordítva. A lényeg, hogy minden bulváros szóhasználatot mellőzve is, az bizony egy szájra puszi volt. A legjobb, hogy mindeközben Keith Urban, Nicole férje teli szájjal vigyorogva tapsolt mellettük.

Objektum doboz

Mindketten párkapcsolatban vannak, ez mégis belefér? Vagy úgy gondolták, hogy a sorozatbeli karaktereiket (házaspárt alakítanak) elhozzák az Emmyre is? Nem kell rosszra gondolni, szerintünk ez egy baráti gesztus volt csupán, vagy egy félresikerült ölelés + puszi kombó. 

Nos, akárhogy is, de Alexander Skarsgård és Nicole Kidman csókja nem jelent semmit – és mégis mindent!

Ajánlott cikkek