szuvenír

Magyar szuvenírek újragondolva: itt a koviubis illatosító és a combinós sál

Egy csomag pirospaprika, egy lánchidas hűtőmágnes, egy matyómintás kötényke – a legunalmasabb magyar szuvenírek. Na, ezeket felejtsétek el, ezentúl sokkal menőbb ajándéktárgyakkal kápráztathatjuk el a hozzánk ellátogató turistákat.

A We Love Budapest számolt be a HunCut (nem huncut, hanem HUN-CUT) névre hallgató új kreatív terméksorozatról. A magyar szuvenírek gyártásával foglalkozó márka szakít a hagyományokkal, és humorral tölti meg a már jól megszokott, kissé unalmas szuvenírjeinket. 

Ahogy magukról írják: 

A HunCut termékek túlmutatnak a sablonszuveníreken és újradefiniálják azokat. Kiragadtuk (CUT) a magyar kultúra egyes szeleteit, és szórakoztató, izgalmas, új formát adtunk nekik, miközben az autentikus jelentésüket megtartottuk. Hagyományok és egyszerű üzenetek egy új csomagban. 

A modern szuvenírektől a márka azt reméli, hogy ezek az ajándéktárgyak segítenek hazánk tapasztalatainak újraélésében, és inspirálják a turistákat, hogy újra ellátogassanak hozzánk.

Hogy miről is van szó? 

Széchenyi fürdő ihlette zuhanyfüggöny

Forrás:
HunCut

Egy Szinyei Merse pléd

Forrás:
HunCut

Hűtőmágnes kicsit másképp

Forrás:
HunCut

Kedvencünk: a csatornafedeles nyalóka

Forrás:
HunCut
Forrás:
HunCut

Combino-sál...

Forrás:
HunCut

vagy metrós, HÉV-es... 

Forrás:
HunCut

Parlament-sapi

Forrás:
HunCut
Forrás:
HunCut

Koviubis illatosító

Forrás:
HunCut

Ha még több kreatív szuvenírre vagytok kíváncsiak, látogassátok meg a HunCut oldalát!

600

Oké, a Lacoste a Nyugatiban forgatott – de hol forgatnának más márkák Magyarországon?

Imádta a magyar sajtó, hogy a Lacoste a budapesti Nyugati pályaudvaron forgatta legújabb reklámfilmjét, ami valljuk be, elég menő. Mi azonban nem állunk meg itt, és kicsit továbbgondoltuk a témát. Divatmárkáknak ajánlunk magyarországi forgatási helyet.