Egyéb kategória

Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

Szinte napra pontosan 13 éves a Született feleségek. Amerikában 2004. október 4-én kezdték vetíteni a sorozatot, míg nálunk egy évvel később, 2005. október 26-án került a TV2 képernyőjére. Mivel nosztalgikus hangulatban vagyok és amúgy a nap témánk a Született feleségek (teljesen véletlenül), így gondoltam, készítek nektek egy nagyon nehéz tesztet a sorozatról!

vous - 2017.10.22.
Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

A Marc Cherry producer fejéből kipattanó sztorit nehezen adták el. A Született feleségeket első körben az HBO, a CBS, az NBC és a Fox csatorna is elutasította, végül a Narancsvidék sikerei győzték meg az ABC csatornát, így ők elfogadták a sorozatot.

A címmel viszont akadtak problémák. 

Az ABC vezetősége nem volt megelégedve a Desperate Housewives névvel. A háziasszonyok titkos élete vagy a Lila Akác köz címeket javasolták – szerencsére győzött a producer akarata, és nem is tükörfordítás történt, így nálunk Született feleségek néven futott illetve fut a sorozat. (Ismétlik a FEM3-on és a Story4-en.)

De fun factek helyett inkább töltsétek ki a tesztet, ami egy kicsit gonosz lett (nagyon gonosz lett), gonoszabbra sikerült, mint a Trónok harca-tesztem. Az alábbi kérdésekre csak az igazi rajongók tudnak válaszolni, de a négy válaszlehetőség óriási segítség. (Tényleg!)

Hajrá!

Objektum doboz

született feleségek

Még több Született feleségek…

5 indok, amiért Susan Mayer a legjobb Született feleség

Gabrielle Solis-idézetek, amiket akár TI is mondhattatok volna

5 felejthetetlen idézet a Született feleségektől…

Ajánlott cikkek