Egyéb kategória

Horoszkóp: a Skorpió jegy mélyebb megértése

A világ  eseményeit is a Skorpió jegyre jellemző témák határozzák meg, amióta a Jupiter belépett a Skorpió jegyébe (2017. október 10.). Az igazságot képviselő Jupiter a Skorpió jegyében feltárja mindazokat a kényes ügyeket, amelyek sokáig rejtve voltak. Hatalommal való visszaélések, szexuális zaklatások, a szcientológiai egyház titkos ügyei és ki tudja, mik derülnek még ki, amelyek hozzák a Jupiter Skorpió jegybeli megnyilvánulásait.

vous - 2017.10.24.
Horoszkóp: a Skorpió jegy mélyebb megértése

Biztos voltam benne, hogy ha előveszem a fenti eseményekhez köthető személyek képleteit, találni fogok ilyen konstellációt. A szcientológiai egyház alapítója, L. Ron Hubbard Halak jegyű, Nyilas aszcendensű, és a két jegyet uraló Jupiter a Skorpió jegyében áll a 11. házban.

skorpió csillagjegy

A Skorpió jegy jellemzése – valóban félni kell a marásuktól?

Amikor mások már rég továbbléptek, a Skorpió még szenved. Felejteni nem tud. Amikor az adrenalin szétárad a testében, páratlan boldogság tölti el. Szélsőséges. Igen, és a marása is veszélyes. Lehet tőlük félni, lehet őket gyűlölni, de sose becsüljünk alá egy Skorpiót! Szenvedély és szenvedés nélkül nem élet az élet mellettük.

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok.

Ez sok mindent elmond, mint ahogyan a felesége képlete is, aki vezető szerepet töltött be az egyháznál, és akinél együtt áll a  Jupiter és Plútó. Harvey Weinstein képletében is megtalálható a Jupiter–Plútó konstelláció – trigonban, de a szexuális zaklatáshoz kellenek még más fényszögek is, pl. Mars–Plútó, ami szintén megvan a képletében.

Most azonban nem az ő képletüket szeretném elemezni, hanem a Skorpió jegy mélységeit jobban megértetni, ahol mindig jelen van a tettes és az áldozat összetalálkozása. Vajon miért?

A cikk folytatását elolvashatjátok a blogomon, ide kattintva!

Ajánlott cikkek