nicolas hoult

Boldog születésnapot a második kedvenc mutánsunknak!

Mai napunk témája itt a VOUS-n nem más, mint a Mutánsok – nem véletlenül. December 7-én ünnepli 28. születésnapját az egyik kedvenc mutánsunk (mert az első számú Hugh Jackman, természetesen), Nicolas Hoult. Az immár 29. évébe lépő színész számtalan filmben megmutatta már magát, de a legtöbben az X-Men-filmekből ismerik. Ezen változtatunk! 

A születésnapos Nicolas Hoult évekig alkotott egy párt az imádott Jennifer Lawrence-szel, akivel még az X-Men-filmek forgatása alatt melegedtek össze. Kapcsolatuk állítólag azért szakadt meg, mert a színész nem tudta elviselni, hogy Jennifer sikeresebb, mint ő. Ebben lehet valami! 

Objektum doboz

Nicolas Houltnak a Skins című sorozat hozta meg az ismertséget, innentől kezdve viszont mondhatni beindult a karrierje. Megkapta Hank McCoy/Bestia szerepét az X-Men-filmekben. De alakított egy vicceset zombiként az Eleven testek című moziban, valamint egy nagyon szerelmeset Kristen Stewart oldalán az Equalsben. Legutóbb pedig a Mad Max – A harag útja című filmben láthattátok.

Objektum doboz

Szóval megyeget a karrierje, bár az igaz, hogy közelébe se ér egykori kedvesének. Mi ettől függetlenül szimpatizálunk Nicolas Houlttal, ezért születésnapja alkalmából mutatunk pár szexi képet a színészről. 

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Boldog születésnapot!