Egyéb kategória

Csodás, csajos kanalazgatni való: így készül a bűntudatmentes csokikrém

A csoki csábító, de bűntudatot is kelt, különösen akkor, ha selymes krémként kerül elénk: pedig készülhet csak gyümölcsökkel is. Aki nem hiszi, most megbizonyosodhat róla ezzel az isteni, selymes finomsággal, ami mindenmentes, vegán, egészséges. Ácsi! Csokihab egészségesen? Igen!

vous - 2018.02.04.
Csodás, csajos kanalazgatni való: így készül a bűntudatmentes csokikrém

Tömör gyönyör, sűrű, csokis finomság, ami ráadásul igazi villámdesszert is: 5 perc elkészíteni, és ugyan hozzá kell tenni, hogy van benne kalória, de főleg gyümölcscukor és jótékony növányi zsiradék, amit egy kis cukormentes kakaó egészít ki, és egy késes robotgéppel gyerekjáték elkészíteni, de összességében egészségesebb minden sütinél.

nem-kell-hogy-a-nassolas-egyet-jelentsen-a-buntudattal-budapesti-cukraszdak-cukormentes-kinalattal-molnar-viola-anna1

Nem kell, hogy a nassolás egyet jelentsen a bűntudattal: budapesti cukrászdák cukormentes kínálattal

Szerintem élni tudni kell – és ebbe beletartozik az is, hogy tudni kell jókat enni. De mi a helyzet akkor, ha valaki egészségügyi okokból nem ehet bármit következmények nélkül? Szerencsére ebben az esetben sem kell lemondania az élvezetekről, csak tudnia kell, hová fordulhat, ha lelkiismeret-furdalás nélkül szeretne hódolni a kulináris élvezeteknek. Most olyan cukrászdákat gyűjtöttem nektek össze, ahol cukormentes sütemények közül (is) válogathattok.

Önmagában is finom kanalazgani való, egyszerre csokis és narancsos, az édességét a banánok érettségétől függően érdemes szabályozni a datolya adagolásával, és ha nem tömény csokis bombadesszertre vágyunk, akkor rétegezhetjük pohárkrémnek is egy mutatós édességnek gyümölcsökkel, kekszmorzsával vagy granolával is egy csinos kehelybe.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek