Egyéb kategória

VOUS szubjektív: 5 magyar fotós 5 esküvői képe 2017-ből, amit imádunk

Aki idén megy férjhez, az már valószínűleg tudja, ki fotózza az esküvőjét. A profi fotósok naptára általában már jóval a szezon kezdete előtt betelik, de talán még van esélyetek arra, hogy elcsípjetek a mi kedvenc magyar fotósainknál egy-egy időpontot.

vous - 2018.02.04.
VOUS szubjektív: 5 magyar fotós 5 esküvői képe 2017-ből, amit imádunk

Arra gondoltunk, összegyűjtjük a kedvenc fotósainkat, akik vagy kifejezetten esküvő fotósok, vagy rendszeresen vállalnak esküvőfotózást is. Megmutatjuk tőlük a kedvenc képeinket 2017-ből. Egyrész így látjátok majd, milyenek a tényleg profi esküvői fotók, amelyeken nem „ég ki” a ruha, amelyen helyén vannak a színek, nem süt a pár szemébe a nap, szépek a beállítások, szépek a retus.

„Intettem, majd visszaintegetett, hogy én menjek arrébb” – esküvői vendégek vs. fotósok: 1:0

„Intettem, majd visszaintegetett, hogy én menjek arrébb” – esküvői vendégek vs. fotósok: 1:0

Az esküvői vendégek és a fotósok háborúja régen elkezdődött, és a harc egyelőre kiegyenlítettnek tűnik. A ceremóniamesterek és a párok egyre gyakrabban erősítik a fotósok csapatát, de azért akadnak még megoldásra váró problémák.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ezekre a képekre 10-20-30-50 év múlva is öröm lesz ránézni. A VOUS-lányok egyöntetű véleménye szerint az esküvői fotóson nem szabad spórolni, mert a fotók lesznek azok, amelyeket mindig előveszünk, megmutatjuk a rokonoknak, később a gyerekeinknek és az ő gyerekeiknek is.

Íme, a mi kedvenceink:

1. Aniko M Photography

Molnár Ancsát valószínűleg nem kell bemutatni itt a VOUS-n, hiszen sokáig dolgoztunk vele. Ő fotózta sztárszerzőnk, Takács Nóra esküvőjét is. Nem csoda, hogy az álomesküvő fotóiból választottunk egyet.

Objektum doboz

2. Virdzso Photo

Mészáros Virág gyakornokként töltött a VOUS-nál néhány hónapot. Egyszerűen imádtuk a cikkeit. Az egyik szemünk zokogott, amikor a fotózást választotta hivatásként, hiszen újságíróként is végtelenül tehetséges. Azóta egyre sikeresebb, tavaly számtalan esküvőn fotózott. A mi kedvenc fotónk egy téli esküvőn készült. Imádjuk ezt a képet!

Objektum doboz

3. Pinewood Weddings

2013-ban indult Enikő és Levente közös vállalkozása. A tavaly óta férj-feleségként működő páros célja az volt, hogy képeiket és filmjeiket az őszinteség, a vadság, a természetesség jellemezze. Szerintünk nagyon is bejött nekik, amit terveztek. Imádjuk a munkáikat.

Objektum doboz

szep-ruha-eskuvo

25 kérdés, amit mindenképp tegyetek fel a leendő esküvői fotósotoknak

Mikor a fotóst választjátok ki, érdemes átgondolnotok néhány dolgot, majd feltenni neki is sok-sok kérdést az első találkozó alkalmával.

Mivel egészítenétek ki? Kattintsatok ide a teljes cikkért!

4. SOOS photo&art

Soós Dániel fotóriporterként és alkalmazott fotográfusként dolgozik. Már a gimnázium végén tudta, hogy ezzel szeretne foglalkozni. Először a természetfotózás felé orientálódott, később inkább a személyes történetek varázsolták el. Ezért a fotójáért teljesen odáig vagyunk! Még több hasonló helyszínt kívánunk, hogy felfedezhesse bennük a lehetőséget.

Objektum doboz

5. Marta Paniti Photography

Paniti Márta erdélyi magyarként gyönyörű környezetben dolgozhat. Elsősorban párokat, gyerekeket, családokat örökít meg. Gyerekkora óta vágyott arra, hogy fotósként dolgozhasson. A szenvedélye és odaadása valamennyi fotóján érezhető.

Objektum doboz

+1 Zahalka Dániel Photography

Kakukktojás a következő fotó, hiszen 2018 januárjában készült. Kihagyni viszont nem tudjuk, annyira tökéletes képről van szó. A bizonyíték arra, hogy a téli esküvő igazán varázslatos lehet.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek