Egyéb kategória

A ‘Netflix and chillen’ túl… – Legjobb filmek randihoz

A Netflix és chill már nemzetközileg elismert szinonimája az egyéjszakás (vagy már többéjszakás, ki tudja?) kalandnak – ha valaki ezzel hív fel magához titeket, az olyan, mint amikor régen meg akarták mutatni a srácok a lányoknak a bélyeggyűjteményüket. Ha viszont mi tényleg Netflixet szeretnénk nézni randiprogramként, nem árt felkészülni a legjobb, randibiztos filmekkel, hogy ne öljük meg a hangulatot a filmnézés utáni esetleges chill idejére! Összegyűjtöttünk néhány szuper filmet arra az esetre, ha tényleg megnéznétek valamit.

vous - 2018.02.22.
A ‘Netflix and chillen’ túl… – Legjobb filmek randihoz

Fantomszál

Igazi szerelmi dráma az 1950-es évek Amerikájából, ahol egy híres, nőfaló szabó beleszeret egy karakán, önfejű nőbe. Alma a szabó, Reynold Woodcock múzsája és szeretője lesz, és szép lassan szétzilálja a férfi korábban pontosan kiszámítható, mintaszerűre szabott életét.

Objektum doboz

Thor: Ragnarök

Minden kétséget kizáróan eddig ez lett a leginkább lazára vett, legviccesebb szuperhősös film mind közül. Randira ideális lehet, hiszen a srácot lenyűgözhetjük azzal, hogy Marvel-filmet ajánlunk neki, mi pedig szintén élvezni fogjuk, mert tényleg vicces, és hát… Chris Hemsworth. Ennek a két tényezőnek már elégnek kell lennie ahhoz, hogy végig tudjuk ülni még akkor is, ha nem szeretjük a szuperhős-filmeket.

Objektum doboz

Gyilkosság az Orient Expresszen

Nem ez lesz életünk legpörgősebb filmje, de az is biztos, hogy az izgalmasabb részeknél könnyen odabújhatunk szívünk választottjához, hogy meghozzuk a hangulatot az este további részéhez is. Agatha Christie klasszikus regényéből készült a film, és rengeteg sztár játszik benne – annak ellenére, hogy kicsit lassú, abszolút nézhető, és randifilmnek tökéletes.

Objektum doboz

Nyomd, bébi, nyomd

A filmnek elképesztő betétdalai vannak, de egyébként nagyon furcsa, elsőre nagyon nehéz eldönteni, hogy tulajdonképpen tetszik-e az embernek, vagy sem. Ha szeretitek az akciófilmeket, aztán utána szerettek róluk beszélgetni, akkor az angolul Baby Driver címmel futó filmet mindenképpen ajánljuk randiprogramként is!

Objektum doboz

Ragyogás

Nincs is jobb randifilm, mint egy jó klasszikus horror – ha bírjuk az ilyeneket, a horrorfilmek nagyon össze tudnak kovácsolni életünk szerelmével. A Stephen King regényből készült pszichotriller elég beteg ahhoz, hogy lekössön minket, de annyira azért  nem, hogy megölje a hangulatot!

Objektum doboz

Napos oldal

A srácnak ott lesz Jennifer Lawrence, nektek pedig Bradley Cooper, de a jóképű és gyönyörű főszereplőkön kívül is tud újat mutatni ez a film. Egy nagyon aranyos mese arról, hogy mi történik, ha két mentálisan beteg ember szerelembe esik egymással – nem hangzik túl jól, de nagyon vidám, és abszolút randibarát történet.

Objektum doboz

film

Azt hiszitek, kívülről fújjátok a legtöbb filmet? Egy teszt, ami rácáfol erre!

"A legtöbben valószínűleg egyetértetek, ha azt állítjuk, mindenkinek van az életében legalább egy kedvenc filmje, aminek a szövegét kívülről fújja. Tudjátok, mikor melyik mondat, szófordulat vagy kifejezés következik a monológokban, ki mondja, és mi történik a párbeszéd után. De mi a helyzet, ha nem a kedvenc filmetekről van szó? Akkor is képben vagytok a szóhasználatot illetően? Egy szó mint száz napunk alkalmából letesztelhetitek tudásotokat!" A tesztért kattintsatok ide

Ajánlott cikkek