Egyéb kategória

Meztelen táska, dad jeans és csúnyacipő – Ezek 2018 tavaszi trendjei

Ha követitek a VOUS-t tudjátok, hogy előszeretettel foglalkozunk a divattal és követjük figyelemmel a legújabb trendeket, így Ez 100! napunk alkalmából összegyűjtöttük nektek, mik az idei slágerdarabok – pláne, hogy végre az időjárásnak is szóltak, hogy tavasz van.

vous - 2018.04.10.
Meztelen táska, dad jeans és csúnyacipő – Ezek 2018 tavaszi trendjei
Objektum doboz

divat trend farmer

Üdvözöljétek aput! – Megérkezett a mom jeans párja

Cső-, répa, trapéz, kantáros – eddig még mindegyik farmertípus ismerős? Oké, akkor ugorjunk egy szintet: boyfriend, girlfriend, momjeans – ugye, hogy itt már van egy kis zűrzavar a fejben? Ha igen, rossz hírünk van, a történet tovább bonyolódik.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE

divat trend tavasz sapka barett

Fejfedő tavaszra – Világhódító úton a barett

Trendek jönnek-mennek, de ha megfigyelitek a franciás sikk valahogy soha nem megy ki a divatból. Hol a vörös rúzst kapja fel a szépségipar, hol minden matrózcsíkokal tarkítottá válik a ruhaüzletek polcain, most pedig szinte nincs olyan street style fotó, amelyen ne köszönne vissza a svájci sapka vagy más néven a barett.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan viseljétek, ITT kiderül. 

divat trend cipő

Egy cipő, ami nem hiányozhat a tavaszi ruhatárból

Ha itt a tavasz szívesen rúgjuk le a tércsizmát, bakancsot, bokacsizmát, de még a sneakert is, hogy ezeket aztán könnyebb, csajosabb, finomabb lábbelire cseréljük. 2018 szupersztárja a törpesarkú cipellő, amely egyszerre ultracsajos, határozottan szexi. Mégsem kell azt gondolnotok, hogy csak tányérszoknyával viselhetitek. De nem ám!

Ide kattintva mindent megtudhattok az új kedvencről! 

divat trend meztelen átlátszó táska

A meztelen táska a tavasz legizgalmasabb darabja, mégsem vennénk meg azonnal

Aki véginézte, mi történt a 2018-as tavaszi-nyári kifutókon, az megdöbbenve tapasztalhatta, hogy szinte minden kollekcióban szerepet kapott a műanyag. Amíg a világ kézzel-lábbal tiltakozik a műanyagzacskók, mikroműanyag és PET-palackok ellen, addig a tervezők úgy gondolják, divatba kellene hozni a PVC-t. A tavaszi táskánk legyen műanyagból, és ha ez még nem minden, legyen teljesen átlátszó.  A cikk ITT folytatódik. 

divat trend napszemüveg

Minél kisebb, annál jobb? – 2018 legtrendibb napszemüvege sokaknál kiveri a biztosítékot!

Van, aminél elmondhatjuk, hogy igenis a méret a lényeg: például 2018 – várhatóan – legnagyobb napszemüvegtrendjénél. Azonban a mérleg nyelve ezúttal nem a nagy felé dől, éppen ellenkezőleg: minél apróbb, keskenyebb napszemüveget választotok idén, annál trendibbek lesztek. Ja, és ha lehet, fekete legyen! Ide kattintva mutatjuk is! 

divat trend cipő

Na, tessék! Ez a „csúnyacipő” most a legmenőbb a divatbloggerek szerint

Minél csúnyább a lábbeli, annál menőbb. Ez volt 2017 alaptézise, és nagy valószínűséggel ezt a szabályt 2018 sem szegi meg. A Birkenstock és a Crocs után belépett a képbe a dad shoes. A mom jeans után már meg sem lepődünk.

Kíváncsiak vagytok a részletekre? Kattinsatok IDE

stockholm-divathet-miami-vice-kosztum-divat

A nadrágkosztüm tovább hódít – így viseljétek 2018-ban!

Isabelle Huppert francia színésznő valószínűleg a legjobb példa lenne arra, ha valaki rászánná magát, hogy a nadrágkosztüm mellé illusztrációt keressen egy készülő divatszótárhoz.

A cikk folytatását ITT találjátok.

Ajánlott cikkek