Egyéb kategória

Így varázsolta vissza Blake Lively az összes Instagram-fotóját – 240 kattintással

Nemrég beszámoltunk nektek arról, hogy Blake Lively törölt mindent Instagramjáról – mint kiderült nem egy digitális detoxról volt szó, és a törlés szóhasználat sem állja meg a helyét. Mára azonban már minden posztja újra elérhető – hogyan csinálta?

vous - 2018.05.07.
Így varázsolta vissza Blake Lively az összes Instagram-fotóját – 240 kattintással

Szóval Blake Lively ügyesen használta arra Instagram fiókját, hogy promozza közelgő filmjét, az A Simple Favor-t. Törölte követéseit, és pusztán 36 különböző Emily Nelson nevű felhasználót követett Később kiderült, hogy Emily Nelson a karakterének neve a thrillerben, a sztori pedig egy blogoló anyukáról (Anna Kendrick) szól, aki megpróbálja felkutatni eltűnt barátnőjét (Blake Lively).

Objektum doboz

Reméltük, hogy létezik olyan applikáció, amivel vissza tud majd mindent varázsolni Instagramjára, már csak azért is mert, vicces Insta-posztjait mi is többször használtuk cikkjeinkben. Szerencsére, nem telt el sok idő, és Blake Lively összes Insta-posztja visszakerült eredeti helyére.

Hogyan csinálta?

„Hosszas töprengés” után rájöttünk hogy Blake nem törölte fotóit, pusztán archiválta azokat – létezik ilyen opció az Instán – , majd egyszerűen csak visszarakta a képeit. Na, persze nem ő saját kezűleg (feltételezzük), mert nagyjából 240 képpel kellett ezt megtenni, egyesével. Hacsak nincs egy olyan varázs gombja, ami mind a 200+ képet egyszerre visszatette a helyére.

ryan-reynolds-blake-lively

Nem lehet nem imádni: egy kisvideó, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmet vall egymásnak

Talán Blake Lively és Ryan Reynolds az a hollywoodi sztárpár, akit kivétel nélkül mindenki kedvel. Ez a két gyönyörű ember külön-külön is a legszimpatikusabb színészek egyike, de mióta összatartoznak, ez csak hatványozódott. Mutatunk az imádni való párosról egy romantikus összeállítást.

Ajánlott cikkek