Világ

Katalin hercegné biztosra ment a ruhával – Először jelent meg a nyilvánosság előtt Lajos herceg születése óta

Lajos herceg születése óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Katalin hercegné. Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére kedvenc tervezője által készített ruhában érkezett, amelyet korábban már többször is viselt.

vous - 2018.05.19.
Katalin hercegné biztosra ment a ruhával – Először jelent meg a nyilvánosság előtt Lajos herceg születése óta

Április 23-án született meg Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke, Lajos herceg. Már akkor is mindenki arról beszélt, hogyan képes Katalin hercegné hét órával a szülés után mosolyogva kiállni a kamerák elé, mintha semmi nem történt volna az elmúlt 24 órában. Gyönyörű sminkben, csodálatos frizurával, magas sarkú cipőben.

Május 19-én ismét Katalinról is szólhatnak a hírek, aki nádszálvékonyan jelent meg Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. A hercegné kedvenc divatháza, az Alexander McQueen egyik ruháját viselte, amelyet Sarah Burton tervezett számára. Ő volt, aki Katalin hercegné menyasszonyi ruháját is tervezte 2011-ben.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ismerős a ruha?

Nem véletlenül! Katalin hercegné ezt a ruhát viselte 2015-ben, Sarolta hercegnő keresztelőjén, 2016-ban, a Trooping the Colour rendezvényen (ez London legnagyobb katonai parádéja, melyet a királynő születésnapja alkalmából tartanak) és 2017-ben is egyszer, amikor Belgiumban tettek látogatást.

Katalin hercegnét valószínűleg még hónapokig nem láthatjuk hivatalos eseményen, hiszen még jó ideig elsődleges feladataként tekint arra, hogy Lajos herceg mellett legyen.

Harry herceg Meghan Markle esküvő

Tökéletes választás! Gyönyörű, modern menyasszonyként tündököl Meghan Markle

Eljött a nagy nap, amit nemcsak a királyi család, de az egész világ tűkön ülve várt: Meghan Markle és Harry herceg összekötik életüket. A rajongók, a sajtó és a divat világa hetek óta azt találgatja, vajon milyen ruhát láthatunk majd viszont a hollywoodi hercegné-jelöltön. A találgatásoknak vége és nem csalódtunk: Meghan csak úgy ragyog a windsori Szent György kápolna előtt, a ruhájára pedig aligha mondhat bárki rosszat. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek