Egyéb kategória

Így kezdjetek el randizni egy fájdalmas szakítás után!

Az életben sok rossz dolog van, de talán semmi nem nehezebb, mint egy összetört szívvel élni tovább az életünket. A szakítás az egyik legszomorúbb esemény lehet – egyszerre haragszunk, bánatosak vagyunk, bizonytalanok és kétségbeesettek. De szerencsére ez is elmúlik egyszer, és akkor már derűsebben láthatjuk a világot. Főleg, ha egy új randevú előtt állunk – tele reménnyel, kíváncsisággal – esetleg kétségekkel és önbizalomhiánnyal? Mutatunk néhány trükköt, hogy hogyan kezdjünk el randizni egy szakítás után.

vous - 2018.05.21.
Így kezdjetek el randizni egy fájdalmas szakítás után!

A szakítás nem feltétlenül rossz – belátni, hogy egy kapcsolat nem működik, elengedni a másikat, és visszakapni a saját életünket lehet pozitív változás is az életünkben. Viszont amikor úgy szakítunk vagy szakítanak velünk, hogy mi azt nem szeretnénk, még maradnánk a kapcsolatban, esetleg nagy veszekedés és vádaskodás közepette – az életünk egyik legrosszabb élménye lehet. Ezután talpra állni sem mindig egyszerű.

Honnan tudhatjuk, hogy készen állunk a folytatásra? Azt valószínűleg megérezzük, az első jele talán az, hogy egyre inkább szeretnénk végre újra randizni másokkal. Ha készen állunk egy új kapcsolatra, valószínűleg már magunk mögött hagytuk a régit annak minden szép és szomorú emlékével együtt. De persze eddig hosszú út vezethet, hiszen egy fájdalmas szakítás mély nyomokat hagyhat bennünk. Hogyan kezdjünk újra randizni? Mutatjuk a lépéseket!

  • Gondolkozzunk pozitívan.
  • Legyünk tisztában azzal, hogy mit szeretnénk és nem szeretnénk a következő partnerünkkel kapcsolatban.
  • Várjuk ki, amíg minden seb begyógyul, amit a szakítás okozott.
  • Ne hasonlítgassuk az új jelöltet az exünkhöz.

A cikknek itt még koránt sincs vége, a folytatást ITT olvashatjátok. 

Forrás:
iStock.com
Ajánlott cikkek