Meghan Markle esküvő

Először nyúlt mellé? Meghan Markle ruháját ágyneműhöz hasonlítják

Diana hercegné unokahúgának esküvőjére Harry herceg és Meghan Markle is hivatalos volt. Sussex hercegnéje egy fehér alapon kék mintás, elöl felsliccelt maxiruhát viselt, amely szokatlanul bő fazonú, lezserebb darab volt. A ruha megosztotta az internetet. Meghan Markle eddig többnyire magabiztosan döntött, először nyúlt volna mellé?

Celia McCorquodale, Harry herceg unokatestvére a hétvégén ment férjhez. Az esküvőn jelen volt Sussex hercege és hercegnéje is. Ahogy az esküvőkön általában, a menyasszony kapja a legtöbb figyelmet, kivéve, ha olyan vendégek érkeznek a társaságba, akiknek minden lépéséről szeretne tudni a világ.

Objektum doboz

Diana hercegné unokahúga, a 29 éves Cecilia a Spencer-tiarát viselte, amelyet Diana hercegné is viselt a saját esküvőjén 1981-ben. A menyasszony természetesen ragyogóan nézett ki. Ahogy Meghan Markle is, bár a kommentelők egy része szerint a több mint 5000 dolláros Oscar de la Renta ruha túl lezser volt Harry herceg viselete mellett. Ráadásul túl bő is volt a hercegnére. Ez a vád nem először éri Meghan Markle-t, sokak szerint már az esküvői ruhája sem volt igazán rá igazítva (szakemberek szerint maga a nemes anyag nem tette ezt lehetővé, csak el van szokva a szemünk az ilyen anyagoktól).

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Az internet gonosz.

Objektum doboz

Az internet kedves.

Objektum doboz

Kellemes meglepetés volt azonban Lady Kitty Spencer, aki Meghan Markle és Harry herceg esküvője után ismét ragyogóan nézett ki.

Objektum doboz