Egyéb kategória

Készítsetek levendulából illatos gyertyát, csinos koszorút – #fészertitkok, a VOUS legújabb DIY-videósorozata

A #fészertitkok legújabb részében Berencsi Tünde és Takács Nóra ragasztanak, viaszt melegítenek, kötöznek, morzsolnak. Mindezt azért, hogy a frissen szedett levendulából lakásdekorációt készítsenek. Ti is voltatok levendulát szedni? Nem tudjátok, mi legyen a sok illatos virággal? Tartsatok velük, és inspirálódjatok!

vous - 2018.07.03.
Készítsetek levendulából illatos gyertyát, csinos koszorút – #fészertitkok, a VOUS legújabb DIY-videósorozata
fészertitkok

#fészertitkok! Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhatttok!

Objektum doboz

Takács Nóra lilás smink Norie

NORIE-videó – Szeretitek a lilát? Akkor ez a smink nektek való!

Ha ti is imádjátok a lilát, akkor ez a ti sminketek lesz. Egy kis szemhéjpor ide, egy kis szemhéjpor oda, és már kész is. Na, jó, ennél picit több kell, úgyhogy mutatom is >>> hogyan varázsoljatok néhány árnyalatból gyönyörű, lilás sminket.

Ajánlott cikkek