Egyéb kategória

Ezek a mesék illenek az egyes csillagjegyekhez

Minden csillagjegynek megvannak az alapvető jellemzői, amelyek meghatározzák a személyiségüket. Ezek alapján meg tudjuk mondani, melyik jegyhez milyen mese illik a leginkább.
 

vous - 2018.08.14.
Ezek a mesék illenek az egyes csillagjegyekhez

Kos – csalimese

A Kosokról tudjuk, hogy remek humorérzékkel megáldott, tréfára hajlamos emberek, akiktől nem áll távol mások ugratása. Nem véletlenül illik hozzájuk a csalimese, amelyekből még több turpisságot tanulhatnak.

Bika – bőségmese

A terülj-terülj, asztalkám típusú mesék egészen biztosan a Bikák miatt pattantak ki az emberek agyából. Imádnak minden olyan mesét, amelyben falatozásról, bőségről, teremtésről esik szó, vagy amiben szüretelni lehet, tobzódni az élvezetekben.

Ikrek – tündérmese

Az Ikrek kifinomult lelkéhez mi is illene jobban, mint azok a mesék, ahol tündérszerű varázslények teszik szebbé, jobbá az emberek életét. Természetesen nem áll tőlük távol a boszorkák világa sem, hiszen az Ikrekre a végletesség, a kétpólusosság is jellemző. Amennyire szeretetre méltóak és kedvesek tudnak lenni, éppúgy vonzza őket a sötétebb oldal is, mert izgalmasnak találják.

Rák – tréfás mese

A Kosokhoz hasonlóan a Rákok is remek humorérzékkel bírnak, imádják azokat a történeteket, amelyekben valaki pórul jár, de közben azért drukkolnak is a szereplőknek, hogy nagy baj ne történjen soha, mert tudnak nevetni ugyan más csetlésén-botlásán, de csipetnyi káröröm sincs bennük, és az elsők között vannak, akik rohannak segíteni, ha valaki bajba kerül.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
screenrant.com
Ajánlott cikkek