Egyéb kategória

Színes őszi koszorúk, amikkel vidámabb lesz a szeptember

Az ősz mesebeli évszak. A sok szín, illat, termés és levél mind csodaszépen fest a természetben, és az otthonotokban is. Egy kis gyűjtögetéssel, kreatív ötletekkel gyönyörű őszi koszorúkat és ajtódíszeket alkothattok, melyek feldobják a lakást.

vous - 2018.09.08.
Színes őszi koszorúk, amikkel vidámabb lesz a szeptember

Beköszöntött az ősz, és épp itt az ideje, hogy ne csak kint a természetben csodáljátok a hűvös évszak színeit, hanem otthonotokba is becsempésszétek az őszi hangulatot. A Good Housekeeping vidám koszorúötleteket hozott, amikkel feldobhatjátok bejárati ajtótokat, vagy akár a lakást is.

Csináld magad őszi koszorúk

  • Asztaldísz színes levelekből

Az őszi séták során gyűjtsétek össze a legszebb színes őszi faleveleket. Ha elég sok gyűlt össze belőlük, ragasszátok fel őket egy koszorúalapra, tűzzetek közé bogyós terméseket, a közepébe, egy egyszerű gyertyatartóba gyertyákat is helyezhettek.

  • Termésekből ajtódísz

Egy fonott koszorúalapra helyezzetek őszi leveleket, terméseket, színes dísztököket, és kész is a vidám ajtódísz.

Objektum doboz

  • Tökös koszorú

Az ősz slágere a tök. Legyen az sütőtök, vagy halloweeni tök, kisebb méretben bármelyik jól mutat egy koszorún, levelekkel, termésekkel kiegészítve.

Objektum doboz

  • Őszi virágkoszorú

Válogassatok az ősz legszebb virágai közül, tegyetek a koszorútokra krizantémot, őszirózsát, őszi kikericset vagy árvácskát.

Objektum doboz

Objektum doboz

  •  Toboz koszorú

A tobozok nemcsak egy-egy dekorációs darabjai lehetnek a koszorútoknak, hanem akár az egész díszt alkothatják barna tobozok. Csak jó szorosan ragasztgassátok egymás mellé a különböző méretű tobozokat a koszorúalapra.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek