Egyéb kategória

Zöld smoothie és jóga – így változott meg Harry herceg élete Meghan hercegné révén

Az egészséges életmód nem királyi kiváltság, viszont az uralkodó család tagjai is szívesen étkeznek és edzenek tudatosan, természetesen az egészségük megőrzése érdekében. S ha eddig nem is figyelt oda minderre a 34 éves Harry herceg, egy ideje már van valaki, aki helyette is megtegye: Meghan Markle számára ugyanis nagyon fontos mindez. Zöld smoothie és jóga - így változott meg Harry herceg élete Meghan hercegné révén.

vous - 2018.09.17.
Zöld smoothie és jóga – így változott meg Harry herceg élete Meghan hercegné révén

Információk szerint ugyanis Harry herceg egy ideje minden reggelét zöld smoothie-val kezdi, amiben zöldségek és gyümölcsök vannak összeturmixolva a számára. Emellett, hisztitek vagy sem, rendszeresen jógázik az ifjú herceg – és mindez az életében bekövetkezett pozitív változás állítólag nem másnak, mint feleségének, Meghan hercegnének az érdeme.

Meghan Markle Harry herceg

Meghan Markle Harry herceg
Forrás:
instagram.com

A házas élet további jótékony hatása Harry herceg életére, hogy jóval kevesebb alkoholt fogyaszt és a dohányzást is abbahagyta. Valamint nemcsak az életmódja lett egészségesebb, de a viselkedése, az emberekhez való hozzáállása is megváltozott – természetesen pozitív irányban.

Ajánlott cikkek