Egyéb kategória

Felbontották az eljegyzést! – Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Csak kapkodjuk a fejünket, olyan gyorsan történnek az események Hollywoodban. Akik tegnap még halálosan szerelmesek voltak, mára szakíthatnak, és ugyanígy forditva. A nemrég még eljegyzésről és esküvőről álmodozó álompár, Ariana Grande és Pete Davidson úgy tűnik nem bírták a rájuk nehezedő nyomást, és inkább elengedték egymás kezét.

vous - 2018.10.15.
Felbontották az eljegyzést! – Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Ariana és Pete kapcsolata koránt sem nevezhető könnyűnek, hiszen rengeteg akadállyal kellett megküzdeniük már szerelmük kezdete óta. Először Arianát támadták a rajongók, amiért Mac Millerrel való szakítása után alig egy hónappal már Pete oldalán láthatták, ám Pete sem könnyítette meg a helyzetet.

Objektum doboz

A rajongók egyáltlaán nem fogadták el az új hódolót, több videót találtak ugyanis, amiben Pete a manchesteri terrortámadással viccelődött, amiben többen is meghaltak Ariana Grande koncertjén. Úgy tűnt mindent átvészelnek, majd jött a következő sokk: Mac Miller drogtúladagolásban életét vesztette, az emberek pedig azonnal Arit kezdték el vádolni, miszerint nem tudta megemészteni szakításukat, és azt, hogy az énekesnő túl hamar túllépett rajta. Látszólag még ez a tragédia sem szakította szét a szerelmes párt, ám úgy tűnik a sok megpróbáltatás végül előbukott. Információk szerint ugyanis Ariana és Pete úgy döntöttek, hogy felbontják az eljegyzésüket és külön utakon folytatják. Egyelőre semmi biztosat nem tudunk, ám ha a hír igaz, akkor nagyon sajnáljuk!

Ajánlott cikkek