randi_parkapcsolat_1200

A élvezetes jobb, mint a tökéletes – a randevúk terén is!

Randizni jó móka! Megismerni egy új személyt, felfedezni valakit, aki első pillantásra szimpatikusnak tűnik – aztán hogy mi lesz az egészből, az a jövő zenéje.

Van egy pár olyan tanács, amit érdemes megfogadnunk, ha nem csak leendő férjünket szeretnénk megtalálni (nana, ne szaladjunk előre!), de egy kellemes délután is együtt szeretnénk tölteni a kiszemelttel. Következő tippjeinkkel a második randi garantált – persze csak ha mi is akarjuk…

Merj kezdeményezni!

Hagyjuk az elavult nézetet, miszerint a férfinak kell kezdeményeznie! Vegyük kezünkbe a gyeplőt, és hívjuk fel mi. A telefonban legyünk vidámak, és mosolyogjunk akkor is, ha nem látja – a mosolyt hallani is lehet! Ne azzal a hittel álljunk neki a randinak, hogy „erről fogunk majd mesélni közös gyermekeinknek”, a görcsösség csak hazavágja könnyedségünket!

Találkozzunk a parkban egy kávéra!

Vacsora kisestélyiben egy elegáns étteremben? Ugyan, minek feszengjünk a drága díszletek között? A tökéletes első randi helyszíne legyen valami hétköznapi és laza, például sétáljunk egy parkban egy pohár kávéval. Ez azt sugallja, hogy őszintén kíváncsiak vagyunk a másik személyiségére, nem csak kiöltözni akarunk, vagy ingyen koktélozni.

Szórakozz!

A legtöbben ezt rontják el: azt hiszik, a randevú egy állásinterjú, ahol mindkét oldalon helyt kell állnunk: el kell adnunk magunkat a másiknak, és ellenőriznünk kell, a másik méltó-e társaságunkra hátralévő életünkre. Pedig a jó randi szórakoztató: jól érezzük magunkat, megnevettetjük a másikat, és mi is nevetünk vele. A jókedv ragadós, a mi lelkesedésünk átragad a másikra is, márpedig egy őszinte mosolynál nincs szexisebb!

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Unsplash