Egyéb kategória

Online flört – mini megcsalás?

Több oldalon is fenn van a kedves. Persze álprofillal, vagy az igazival, de akkor meg kapcsolati státuszáról csúsztat, de nagyot. Fűzi a neten lebzselő csajokat, vagy gyűjti a lájkokat a csaj, miközben állítólag tiszta szívből szereti párját. Naná. Mi meg elhisszük.

vous - 2019.06.20.
Online flört – mini megcsalás?

Definiálhatjuk bárhogy: ha egy ember deklarált kapcsolatán kívül fókuszál valaki másra (vagy másokra), ha az az online térben zajlik is csupán, az bizony kikacsintás a kapcsolatból.

Miért?

Mert ezek a online levelezgetések rendszerint TITOKBAN zajlanak. Még szép, hogy nem akarja kedvese orrára kötni, hány csajnak csapja a szelet munkaidőben, vagy amikor élete párja dolgozik, ül az orvosnál, esetleg gondozza közös gyermeküket. Netalán mossa, teregeti a csalfa ruháit, mosogat éppen utána, vagy csak gyanútlanul létezik. Létezik és szereti a másikat minden percben. Akkor is, amikor az éppen más nőnek mond szépeket, simogatja annak egóját, vagy éppen a bugyiját csalogatja le. Persze csak a kamera van jelen, de akkor is, más intim területeit fedezi fel szóban és írásban, és vizuálisan is. 

mikro megcsalás

mikro megcsalás
Forrás:
pixabay

Az elkövető természetesen felmenti magát a cselekedet súlya és felelőssége alól, hiszen NEM TÖRTÉNT SEMMI. Nem volt fizikai érintés, nem csattant csók, nem volt bőrkontaktus. 

Csak éppen mástól zakatolt a szíve, izzott fel benne szenvedély. Más keltett benne forró érzéseket és ő maga is nem párja örömét segítette elő, hanem egy idegenét.

Sokszor válik aztán az az idegen ISMERŐSSÉ. Majd hűtlensége valódi alanyává. Ismerőssé. Vagy akár szerelemmé.

Így lesz a megcsalás előszobája az online flörtöcske. Mini megcsalás.

Kapcsolatromboló magatartás. Hűtlenség.

Pedig csak internet. Pedig csak pár levél. Pedig nem is történt semmi. 

Ajánlott cikkek