Egyéb kategória

A legjobb TikTokok, amire most szükséged lehet

TikTokon töltöd a fél napod, de tanulnod kellene? Kövesd be ezeket a tanulásra motiváló oldalakat, és a probléma már meg is oldódott.

vous - 2021.12.02.
A legjobb TikTokok, amire most szükséged lehet

Nem kell, hogy minden nap a tanulásról szóljon, de azért nem árt, ha elrejtesz egy kis motivációt itt-ott, hogy biztos sikerüljön mindent időben elvégezned. Legyen szó akár tantárgyakkal kapcsolatos segítségről, szép jegyzetekről, nasiról vagy egyszerűen vicces videókról, mi szállítjuk neked az alapanyagot.

Extra adalék tantárgyakhoz

Ha a matekban kell egy kis segítség, akkor csekkold @ludus oldalát, aki a legegyszerűbb matek feladatok még egyszerűbb megoldásától, a kicsit bonyolultabbakig, mindennel foglalkozik, és még vicces videókat is csinál.

Azoknak, akiket inkább az irodalom vonz, mindenképp ajánlott @senaarchives oldalára vetni egy pillantást, aki angol irodalmat és nyelvészetet tanul az egyetemen. Az ő oldalán minden van, ami kell: inspiráció, könyvajánlások és olyan szépen elrendezett íróasztal és könyvespolc, hogy azonnal megjöjjön a kedved a takarításhoz és a tanuláshoz.

Tanuláshoz snack is kell

Hogy is lehetne egy kiadós otthon tanulós napra felkészülni, ha nem számolod bele azt is, hogy kell egy kis nasi is? Ha új ötletekre vágysz, akkor legjobb, ha első utad @eatwithlis oldalára vezet. Ha ennivaló mellett csodaszép jegyzetekkel is motiválnád magad, akkor látogass el a @studentlifebalance oldalra.

Dögös jegyzetek

Ha azok közé tartozol, akik teljesen lázba jönnek szépen kidekorált és elrendezett jegyzetektől, akkor tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Nem is kell mást mondani, mi szállítjuk a megfelelő anyagot neked: @skysnotes oldala semmi másból nem áll, csak a legújabb eszméletlen jegyzeteinek bemutatásából hétről hétre. Figyelem: csak akkor ajánlott az oldalát meglátogatni, ha nem félsz, hogy azonnal felvásárolod az összes stabilo filcet, amit ő is használ.

Bár nehéz elhinni, hogy a valóságban bárkinek van ideje ilyen szép jegyzeteket csinálni. Ha te is megpróbálkoznál vele, akkor kövesd @snehageorrge utasításait, hátha neked is sikerül.

Ha csak #relateable-re vágysz

Tele a hócipőd a tanulással és csak szórakozni szeretnél egy kicsit? Két ajánlatunk is van. Az első @gulnaraguseynovaa, akinek bár kicsi oldala van (jelenleg 4000 követővel), de bármikor berobbanhat vicces #studentlife videóival. A másik jelöltünk @evecornwell, akinek egy 300 ezer feliratkozós Youtube-csatornája is van, és emellett pedig joghallgató.

Ajánlott cikkek