Egyéb kategória

Férfivélemény: Ezek a legidegesítőbb dolgok, amiket nők csinálnak a Tinderen

A Tinder sokaknak aranyat érő lehetőség, hogy megtalálják az igazit. Viszont vannak nők, akik szinte mindent elkövetnek, hogy a normális srácok jó messziről elkerüljék őket.

vous - 2021.12.10.
Férfivélemény: Ezek a legidegesítőbb dolgok, amiket nők csinálnak a Tinderen

És most nem azokról beszélek, akik csak felmennek hülyéskedni, azzal senkinek nincsen semmi baja. Nem kötelező komolyan venni, mert lássuk be, a Tinder elég sekélyes. Ettől függetlenül hihetetlen hasznos azoknak is, akik igazi társat keresnek. Viszont vannak azok a csajok, akikről nem tudod mit akarnak, csak annyi biztos, hogy a saját hülyeségüket nagyon komolyan gondolják.

Tilos megkérdezni, hogy mi újság

Ennek a továbbfejlesztett változata, akik külön kérik, hogy mondd el nekik a legjobb „pick up line-od”. Aki ilyenre vágyik, hallgasson rádiókabarét. Hát mit gondol, hogy minden férfi stand up komikusnak készül? Inkább egy bemásolt szövegre vágynak, amit még egy csomó nő megkap, ahelyett, hogy képesek lennének válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Amúgy is, mi a baj a „mi újsággal”? Válaszolsz, elmondod mit csinálsz épp, visszakérdezel, elkezdtek beszélgetni hétköznapi dolgokról, mint két normális ember, aztán kicsit meséltek magatokról. Ilyen egy beszélgetés, mi ezzel a baj?

Milyen álomvilágban élsz, ahol minden beszélgetés egy fergeteges poénnal kezdődik?

Felnőtt ember vagy, nem kisbaba, akit minden adandó alkalommal szórakoztatni kell. Arról nem is beszélve, hogy ezen a ponton nem vagy több, mint 3-4 kép, meg egy leírás, aminek lehet a fele sem igaz.

Nem úgy néznek ki, mint a képeken

Ebben biztosan rengeteg srác is hibás, szóval ez nekik is szól:

Nem segít semmit a helyzeteden, se az önbecsüléseden, ha full más képeket raksz ki, mint ahogy valóban kinézel.

Mire jó ez? Jobb érzés ámítani magad, majd rendszeresen olyan randikra járni, ahol a másik fél egyből a kiutat keresi? Így soha nem fogsz komoly párt találni magadnak, ha hazugsággal kezded az egész ismerkedést. Először fogadd el önmagad, és szeresd saját magad társaságát, mert, ha másokban keresed a boldogságot, akkor nagyon csúnyán össze fogják törni a szíved.

csalódott srác

Egy idő után nehéz hinni a profilképeknek Tinderen.
Forrás:
Canva

Sírós emojik és pár szavas válaszok

Ez a legalja. Tegyük fel, hogy egy srác azt mondja, hogy jó, a legviccesebb csajozós szövegét fogja bevetni, lenyom egy egyszemélyes showműsort bemutatkozás gyanánt. Aztán minderre mi a válasz? Pár sírva nevetős emoji, illetve két, jó esetben három szó, és ennyi. Hát beszélgetés ez? Így kommunikál, aki ismerkedni akar?

Istenemre mondom, tegyél valamit hozzá a beszélgetéshez, mert semmitmondó válaszokat már robotokból is ki lehet csikarni. Ha erre vágyik valaki, akkor ráír egy automatizált ügyfélszolgálatra, az legalább a problémáit is megoldja.

Természetesen az összes előzőek nem mentik fel a férfiakat sem bűneik alól, akik ugyanígy jó nagy parasztok tudnak lenni. Róluk viszont csak akkor fogok tudok nyilatkozni, ha kiderül rólam, hogy biszex vagyok, addig is jó társkeresést mindenkinek!

Ajánlott cikkek