Egyéb kategória

Csak ezt ne: Férfi Tinder-profilok, amiktől kifutunk a világból

A modern kor szinglijeinek nem kell bemutatni az érzést, amikor a milliónyi balra- és néhány jobbra húzást követően kész prototípusokat tudna az ember felállítani a Tinderen látottak alapján. Lányként fiúk közt kutakodva már mindannyian futottunk be olyan tipikus (és meglehetősen kiábrándító) profilokba, amelyek láttán már csak a szemünket forgatjuk. Neked melyek ütik ki a legjobban a biztosítékot?

vous - 2021.12.16.
Csak ezt ne: Férfi Tinder-profilok, amiktől kifutunk a világból

Lelőtt állatok, félmeztelen feszítés, vagy tíztagú csoportképek – mégis mi baj lehet ezekkel? A férfi nem képviselői számára sokszor érthetetlen, miért végeznek azonnal a süllyesztőben sok nőnél, vagy miért csak alig-alig match-elnek a csajokkal. Urak, ezeket nem árt elkerülni, ha nagyobb sikerre vágytok a randiappokon!

Halott állatok

Kevés nőt vesz le a lábáról, amikor elejtett állatokról, vagy éppen kifogott halakról lát képeket, még akkor sem, ha fültől-fülig érő mosollyal pózolsz, miközben büszkén tartod a sikeresen kinyuvasztott párát. Vadászni, vagy halászni (a csajok többsége szerint) nem ciki, de ha a Tinder-profilodon ezzel próbálkozol, akkor nagy eséllyel kevesen fognak a horgodra akadni.

Kioktatás és listányi elvárások

Lányok, megvannak azok a profilok, ahol a srác a biójában még a szemed színét is megszabja az elvárásaiban? „Legyél értelmes, 170 centinél alacsonyabb, 60 kiló felett ne is próbálkozz” – a többéves kapcsolatban élő barátnőink sokszor csak ámulnak, hogy mennyire arcátlan tud lenni egy-egy férfi a Tinder-profilja mögül – ezeknél már csak az előre kioktató, orrukat tíz méter magasan hordó srácok a jobbak – felmerül a kérdés, hogy van-e olyan, aki jobbra húzza őket.

Lelőtt állatok, félmeztelen feszítés, vagy tíztagú csoportképek – mégis mi baj lehet ezekkel?

Lelőtt állatok, félmeztelen feszítés, vagy tíztagú csoportképek – mégis mi baj lehet ezekkel?
Forrás:
Pexels

Melyik vagy te…?

Abszolút indokolatlanul, de egy csomó férfi úgy gondolja, hogy kizárólag csoportképekkel van létjogosultsága egy Tinder-profilnak. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a hat jelenlévő férfiú közül melyik áll a profil mögött? Esetleg egy jobbra húzással mi választhatunk közülük? Netalántán osztoznak a Tinderen, mint a középkorú párok a Facebook-profiljukon?

Megkérdőjelezhető nyitó dumák

Mikor a srác profilja rendben is van, és a tetszésed is elnyerte, majd a match-et követően vagy egy „Szia, mizu?” a legtöbb, ami tőle telik, vagy netalántán valami azonnal téged szexualizáló dumával indít. Amíg az előbbi csak simán butaság, elvégre miért is kérdeznénk ilyesmit egy komplett idegentől, addig az utóbbi igencsak frusztráló lehet sokadszorra, főleg amikor valami komolyabbra vágyna az ember. Míg a vicces, kicsit béna, de amúgy ártalmatlan csajozós szövegeket a legtöbb lány csípi, addig az azonnali felhívás tangóra kifejezetten idegesítő lehet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.