Egyéb kategória

Kulcsár Edinára máris rátalált a szerelem: Ő az új párja

Alig két napja robbant a hír, hogy Kulcsár Edina és Csuti elválik, most újabb fejlemények derültek ki.

vous - 2022.01.17.
Kulcsár Edinára máris rátalált a szerelem: Ő az új párja

Már egy ideje gyanítható volt Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatának megromlása, a válásuk híre mégis nagy port kavart. Kulcsár Edina többször is kijelentette, hogy nincs harmadik félről szó a válásuk ügyében, azonban mégis rátalált a szerelem. Egy új posztjában mutatta meg párját a követőinek, amit ITT nézhetsz meg.

Így írt Kulcsár Edina a szerelmükről:

„Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.
Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak.
Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!
Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.
Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!"

A szobán forgó G.w.M, azaz Varga Márk híres zenész, akinek szintén most ért véget a házassága két közös gyermek után.

Január elején jelentette be, hogy feleségével különválnak az útjaik. Majd most ő is új posztjában felvállalta kapcsolatukat Kulcsár Edinával.

Objektum doboz

Válásról pedig ezt írta G.w.M:

Objektum doboz

Hogy az egészhez mit szól az elhagyott férj, Csuti?

"Nem tudom mit érzek, de egy picit tragikomédiában érzem magam! Én mutattam be őket egymásnak, segítettem a közös videoklipjükben, énekórákra hordtam Edinát." – nyilatkozta a Borsnak Csuti.

A Blikknek pedig így számolt be arról, hogyan érinti az egész helyzet:

„Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem.”

Ajánlott cikkek