Egyéb kategória

Megtörte a csendet G.wM volt felesége

Melani sosem kereste a rivaldafényt, kettejük válását is csendben szerette volna megélni, de olyannyira az érdeklődés középpontjába került ő is, hogy muszáj volt reagálnia.

vous - 2022.01.22.
Megtörte a csendet G.wM volt felesége

A nő most a Rádió Dikh egyik műsorvezetőjeként tevékenykedik, de a Fókusznak adott interjújában elmondta, teljesen más pályára készült. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi karán tanult, ahol a nukleáris fegyverkezés volt a szakiránya. Angolul és héberül is beszél, több nagykövetségen és Brüsszelben is dolgozott. Ráadásul Washingtonba a Fehér Házba is elnyert egy ösztöndíjat, ahol Obama elnök csapatában dolgozhatott volt, de ekkortájt ismerkedett meg Varga Márkkal, vagyis G.w.M-mel, így a szerelmet választotta a karrier helyett. 

Melani

Melani
Forrás:
RTL Klub

Volt párjáról végig tisztelettel beszélt, elmondta, hogy a köztük lévő különbségek sosem okoztak gondot kapcsolatukban, és nagyon intelligens és tehetséges embernek tartja őt. Elárulta, nála vannak többet a gyerekek, így rá hárul a nagyobb felelősség, hogy a gyerekek semmit ne érezzenek meg a körülöttük kialakult helyzetből. Bár követői száma néhány nap alatt több tízezresre ugrott az Instagramon, elmondása szerint nem szeretne influencerré válni.

…azt megígérhetem azoknak, akik követnek vagy követni fognak, hogy a WC-ről egész biztosan nem fogok posztolni

– tette hozzá a 31 éves édesanya.

Ajánlott cikkek