Intim

Férfivélemény: Töketlen az a férfi, aki csak elvárja a lenti örömöket, de nem viszonozza

Kevés szomorúbb van annál, amikor az ember olyan párkapcsolatokról hall, amikben a nőkkel szemben elvárás, hogy kielégítsék a párjukat szájjal, de a férfiak nem hajlandóak azt viszonozni. Vérlázító.

vous - 2022.04.30.
Férfivélemény: Töketlen az a férfi, aki csak elvárja a lenti örömöket, de nem viszonozza

Szerencsére a környezetemben a legtöbb férfi társam is ugyanúgy gondolkodik, mint én, és nem kell barátokban csalódnom. Csak időről időre belefut az ember ebbe a témába, és értetlenül áll a tények előtt, hiszen a nyelve odalent a legnagyobb aduász, amit egy férfi az ágyban bevethet.

Védhetetlen ütőkártya

Arról nem tudok nyilatkozni, hogy a nőknek mennyire, és miért jó az, ha odalent nyelvvel kényeztetik őket. Hiszen nem vagyok nő, de annak érdekében, hogy haladjunk, a jeleket úgy veszem, hogy élvezik, de legalábbis nincs ellenükre. Arról viszont annál inkább tudok értekezni, hogy a férfiaknak miért nagyon jó dolog, illetve, hogy miért hasznos. Igen, jól olvastad: hasznos.

Nos, azért, mert a valóság az, hogy a legtöbben nem vagyunk annyira jók az ágyban. Nem vagyunk rossz szeretők, de van, amikor nem úgy sülnek el a dolgok, nem úgy kapjuk el az ütemet, nem találjuk el a megfelelő pontokat. Mindebben nincs semmi szégyen, főleg, ha új partnerről van szó, ez ellen nyugodtan lehet mit tenni.

Ilyenkor jön képbe az franciázás, amiben mindenki egyenlő esélyekkel indul. Itt már tényleg nem a méret számít, hanem az odaadás. A legrövidebb, legszenvedősebb, legbénább együttlétet is be lehet aranyozni a végén egy kis odafigyeléssel, és máris megkapta a férfi a második esélyt arra, hogy újra bizonyíthasson az ágyban. És abban egyetértenek szerintem a nők és a férfiak is, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, főleg, aki küzd érte.

markolós kéz

Férfiként arról nem tudok nyilatkozni, hogy a nőknek mennyire, és miért jó az, ha odalent nyelvvel kényeztetik őket.
Forrás:
Canva.com

Hosszú távon kettőn kell álljon a vásár

Egyéjszakás kalandokban, friss kapcsolatokban persze nem kötelező a szájjal történő örömszerzés, sőt, soha nem az. Hiszen vannak, akiknél intimebb, mint a „klasszikus”. Viszont azt nem tudom megérteni, hogy mit gondolnak azok a férfiak, akik elvárják a barátnőjüktől, feleségüktől, hogy lekapja őket, úgy, hogy utána benyögnek valami olyasmit, hogy „nekik ez már nem fér bele”, „undorodnak tőle”.

Öregem, belegondoltál már abba, hogy a másik mit vesz a szájába, miközben te ilyen baromságokat beszélsz? Kicsit gondold át magadban a dolgokat, hogy minek ellenében, mit vársz el, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolat, amiben vagy. Lehet, hogy nem érzel semmit közben, de komolyan lemondanál arról, hogy örömöt szerezz valakinek, aki fontos számodra? Az fogadjunk, hogy meg sem fordult a fejedben, hogy nekik sem okoz földöntúli élményt rajtad dolgozni, de megteszik, hogy a kedvedre tegyenek!

Ajánlott cikkek