Egyéb kategória

Rúzsa Magdi ikrei egy darabig még biztosan kórházban maradnak

Habár koraszülöttként jöttek világra az énekesnő ikrei, mégis hatalmas örömhír ez, mivel ritka, hogy az édesanya ilyen sokáig hordja a kicsiket.

vous - 2022.02.04.
Rúzsa Magdi ikrei egy darabig még biztosan kórházban maradnak

Rúzsa Magdi kitartóan kezelte a terhességgel járó nehézségeket, nemrég a Hot-nak nyilatkozott erről: “Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége”. Ami azt jelentette, hogy már akkor átlagosan 1600 gramm felett lehettek a picik – írja a Blikk.

Objektum doboz

Most, hogy az ikrek feltehetően császármetszéssel jöttek a világra, további nehéz feladatok várnak a szülőkre. Maga a tény, hogy a 34. hétig sikerült hordani a piciket – a Blikk által megkérdezett szakember szerint – nagy ajándék. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az énekesnő kicsinyei: Lujza, Keve és Zalán azonnal hazamehetnek a kórházból.

Az édesanya, aki szinte biztosan császármetszéssel hozta világra a babákat, akár már 48 óra múlva hazamehetne, de a gyermekek esetében sok dolognak kell teljesülnie ehhez. Többek között fontos, hogy a gyerekek, akik jó eséllyel nyitott inkubátorba kerülhettek, mekkora súllyal jöttek világra, s hogy abból tíz százaléknál többet ne veszítsenek

– magyarázta a doktor, aki kiemelte: hármasikrek esetén az első pillanattól kijelölnek egy nővért, aki az anyuka rendelkezésére áll a kórházban, mindenben segítve neki.

Ajánlott cikkek