Egyéb kategória

Tudósok állítják: ezek a jelei annak, ha megcsal a pasitok

Rúzsfolt az ingen, egy félreérthetetlen beszélgetés stb... Ezek mind közvetlen bizonyítékok arra, ha megcsal a párotok. Na de nem minden ilyen egyértelmű, így akadnak olyan közvetett bizonyítékok is, a tudósok szerint, amik arra utalnak, hogy a partneretek tilosban jár.

vous - 2022.02.09.
Tudósok állítják: ezek a jelei annak, ha megcsal a pasitok

Ha már csalt

Ez elég nyilvánvaló, de a Dél-Alabama-i Egyetem kutatói bebizonyították, hogy ha megcsalt már egyszer, akkor meg fog újra. Ez nem azt jelenti, hogy ne adjatok soha egy második esélyt, pusztán gondoljátok át, észérvekkel.

Ha introveltáltak

A befelé forduló emberek nagyobb valószínűséggel csalják meg a párjukat, hiszen a problémákat nem adják ki magukból. Egyszerűen „továbbállnak”. Ezt az eredményt szintén a Dél-Alabama-i Egyetemnek köszönhetjük.

szerelem depresszió

5 ok, miért annyira gyakori a megcsalás a párkapcsolatokban

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a megcsalásról mindig csak az egyik fél tehet, pedig nem. Érdemes a kapcsolat mindkét résztvevőjét felelősségre vonni, ugyanis a félrelépéshez két ember viselkedése vezethet. Hogy mire is gondolok pontosan? Íme!

Cikkünk folytatása ITT jön!

Ha hosszúak az ujjai

Még előtt elkattintanátok:

ezt így kijelenti elég abszurd!

De! Az Oxfordi Egyetem kutatói arra jutottak, hogy akinek hosszabb a gyűrűsujja, mint a mutató, hajlamosabb megcsalni a párját. Állítólag ez annak a jele, hogy több tesztoszteront termel az a méh. Hölgyeim, egy gyors ujjcsekkolás!!!

Ha pasi…

Ez, lehet, nem annyira szép, de erre is az oxfordosok jöttek rá. Kutatásaik kimutatták, hogy a férfiak nagyobb valószínűséggel fognak félrelépni. A pasik 57%-a csalja meg a párját, míg a nők 47%-a jár tilosban.

Ha az apja csalt

A gének erősen felelősek a csalóhormonjainkért is. Egy cseh tanulmány szerint azoknál az embereknél, akiknek az édesapja félrement, nagyobb az esély rá, hogy az utód is ezt teszi majd.

Ha valaki kevésbé vonzóval lóg együtt, mint ti

Akár hiszitek, akár nem, nem a szupercsini kollegina miatt kell leginkább aggódnotok. Az emberek hajlamosak megcsalni valakit egy kevésbé vonzó pasival/nővel, mint a partnerük.

Ajánlott cikkek