irodaszex

Az izgalom különös fajtája: Miért csábító a nyilvános kufircolás?

Biztos te is fantáziáltál már arról, hogy nyilvánosan romantikázz a partnereddel, vagy esetleg már meg is tetted. De vajon miért szeretnének nyilvánosan döngetni az emberek? Csak az izgalom miatt, hogy esetleg lebuknak, vagy több is van az ezután sóvárgás mögött?

Egy akkreditált párkapcsolati pszichoterapeuta szerint a “nyilvános hancúrozás” bármilyen típusú intim tevékenységre utal, amelyet a cselekményben részt nem vevők láthatnak/hallhatnak. Ide tartozik például a légyott a szabadban, az autóban, az irodában vagy esetleg egy forró szaunában.

irodaszex
Mi volt az, ami annyira csábító volt a nyilvános etyepetyében, hogy nem tudtunk neki ellenállni?
Forrás:
Canva.com

Nálam a nyilvános üzekedés fénykora nem sokkal azután volt, hogy összejöttem az első barátommal. Mindketten még mindig otthon laktunk, így csak nehezen volt teljes a magánéletünk. Dúlt a szerelem, őrülten vágytunk egymásra, az izgalmakra és a kalandokra, ezért néha olyan is előfordult, hogy a próbafülkében való tartózkodásunk nem ruhák felpróbálása miatt tartott sokáig. Ilyenkor úgy éreztük, miénk a világ, bármire képesek vagyunk együtt.

Számunkra ez nemcsak az együttlét örömeiről szólt, hanem a határok feszegetésének izgalmáról is.

Szerencsére soha nem kaptak el minket, szóval ez csak a szórakoztató, őrült emlékeim egyike lesz egy életre, de visszatekintve valójában nagyon kockázatos volt az egész, amivel akkoriban mindketten tisztában voltunk. De ha pontosan tudtuk, mennyire kockázatos, akkor vajon miért tettük meg? Mi volt az, ami annyira csábító volt a nyilvános hancúrban, hogy nem tudtunk neki ellenállni?

Egyes potenciális nyilvános kamatyoláshelyszínek elterjedtebbnek tűnnek, többet beszélünk róluk, mint más helyszíneket. Miért azokat preferálják az emberek jobban?

Ez azért lehet, mert szokatlanabbak és nagyobb kihívást jelentenek az együttléthez. Például nagyon nyilvánvaló, ha két ember kis idő elteltével egymás után sétál be egy repülőgép mosdójába, ahol a kis hely nem ad sokat lehetőség a jó szerelmeskedésre. A kivitelezés kihívása miatt pedig sokkal izgalmasabbá válik a dolog. Hiszen, ha nagyon mozgolódunk, vagy ha túl hangosak vagyunk, könnyen felhívhatjuk magunkra a figyelmet. Az autóban, vagy a liftben való kalandokat is szintén nehéz megvalósítani, emiatt is olyan népszerű. Ezeken a helyszíneken történő eseményet aránytalanul sokszor lehet filmekben is látni.

autószex
Az autóban, vagy a liftben való kalandokat is szintén nehéz megvalósítani, emiatt is olyan népszerű.
Forrás:
Canva.com

Bár semmi baj nincs azzal, ha nyilvánosan (is) meg akarod tenni, de akkor biztonságosan kell csinálnod. A nyilvános pásztoróra spontán élménynek tűnhet, de mindig fel kell készülni az ilyen alkalmakra. Ezzel senkit sem akarok arra biztatni, hogy legközelebb neki essen a párjának a természet lágy ölén! Nagyon körültekintőnek lenned, ha erre szánod el magadat, mert könnyen komoly szabálysértési ügy is lehet egy-egy ilyen alkalomból. 

Ha úgy érzed, mindezt túlzás lenne megtenni, de fantáziálsz a dologról, akkor valójában nem is kell nyilvánosan megtenned, hogy átéld az effajta izgalmat. Néhány huncutabb ötletet megvalósíthattok gondolatban, a szavak szintjén anélkül, hogy később probléma lenne. Megtehetitek például chatelés közben is. Azon kívül, hogy elmondjátok egymásnak ki mit visel és mit tenne meg a másikkal, eközben fantáziálhattok arról is, hogy ezt az elképzelt aktust egy moziban, egy parkban vagy akár a strandon élnétek át. Ez ugyanolyan szórakoztató lehet, anélkül, hogy egyikőtök is attól félne, hogy bajba kerül.