Egyéb kategória

Pasik vallottak: Ilyen egy duci lánnyal a hancúr

Bár a divat és az elképzelés, hogy mi is a “tökéletes test” folyamatosan változik, egy dolog mindig biztos marad, mi nők akarva akaratlanul ehhez mérjük magunkat. A jelenleg népszerű Ariana Grande-ék és Megan Foxok világában könnyen elhisszük, hogy a már kicsit is teltebb alkat egyáltalán nem vonzó a férfiak számára… pedig ez nagyon nem így van.

vous - 2022.04.08.
Pasik vallottak: Ilyen egy duci lánnyal a hancúr

A közösségi oldalaknak köszönhetően sokan elfelejtik, hogy egy átlagos, nem a tévében vagy az interneten pózoló nő teste sok esetben nem ötven kiló vasággyal. Igenis létezik narancsbőr, húsos combok, B kosárnál nagyobb keblek, a széles csípő és az oldalon lévő hurkák is. 

De vajon hogyan vélekednek a pasik erről? Hajlamosak az emberek azt gondolni, hogy a teltebb nők sokkal odaadóbbak az ágyban, mert nagyobb az önbizalomhiányuk, ezért valamivel mindenképp kompenzálni akarják a partnerüket. Kíváncsiak voltunk, hogyan látják a férfiak a hancúrt, ha duci lányokról van szó, így az internet mélyébe vetve magunkat, kiválasztottuk a legjobb beszámolókat a téma kapcsán.

Igazából nekem sose jöttek be a duci csajok, mert én magam elég vékony vagyok, és mindig kicsit zavarba jöttem, ha valaki nagyobb volt nálam. De életem legjobb élménye volt, amikor egy fesztiválon összemelegedtem egy teltebb lánnyal, akivel az egész éjszakát a sátrában töltöttük koncertezés helyett. Olyan magabiztos és dögös volt, álmomban se képzeltem volna, hogy egyszer ne zavarjon, hogy a partnerem nagyobb, mint én. Sokszor gondolok arra az éjszakára, ha magányos vagyok – írta Alex.

Dominik az elején szkeptikus volt, de a végén ő lepődött meg a legjobban, hogy milyen éjszakát élt át egy telt nővel:

Az egyetemi bulin láttam meg őt hátulról. Mindig is bejöttek a nagyseggű csajok, de igazából ő minden téren elég nagydarab lány volt. Kicsit aggódtam, hogy lehet nem kéne kikezdeni vele, mert majd nem áll fel, ha látom, hogy izzad, meg majd nem férek oda rendesen a hurkáitól, de a legjobb döntés volt aznap este felmenni a lakására. Úgy mozgott, és olyanokat csinált a szájával, hogy a végén azt hittem már pénzt kér érte, mert ilyen gyorsan még senki se juttatott a csúcsra.

A pasik most őszintén vallottak!

A pasik most őszintén vallottak!
Forrás:
Pexels

Akadtak mondjuk olyanok is, akik 180 fokos fordulatot vettek, és egyáltalán nem bánták meg:

Vékony lányokkal randiztam, aztán átmentem egy igazi fetisisztává, mert egyszerűen imádom a duciságot! Amikor lent kényeztetem, és a vastag combjaival összeszorítja a fejem a gyönyörtől, én pedig megpróbálom egy kézzel megmarkolni a fenekét, annál izgatóbb nem létezik!

Egy másik srác a saját barátnőjéről osztotta meg tapasztalatait, akit azóta már eljegyzett, és boldog párkapcsolatban élnek:

Már a kapcsolatunk előtt is mindig gondjai voltak a súlyával, sokszor érezte magát “túl kövérnek” – ahogy ő mondja, de igazából őrjítően dögösnek találtam a nagy melleit, és a derekát, ahogy kapaszkodtam bele hancúrozás közben. Egy idő után felhagyott az aggodalmaival is, és még vadabbá vált az ágyban, amivel sosem tudtam betelni. Imádom őt a személyisége miatt is, de az igazat megvallva, az együttlét volt az, ami nagyon megfogott benne.

A beszámolók alapján úgy tűnik, nincs okuk aggodalomra azoknak, akik eddig takargatták a zsírpárnácskáikat sőt, ha mindezt egy nő elfogadja önmagán, és magabiztosan tud csábítani, akkor felejthetetlen élményt nyújthat partnere számára.

Ajánlott cikkek