Egyéb kategória

“Az emberek érzik, ha fejős tehénnek nézed őket” – Osváth Zsolt elmondta véleményét Tóth Gabiról

Osváth Zsolt legújabb videójában keményen beleszállt a sztárvilágba, főként Tóth Gabiról mondta meg a magáét.

vous - 2022.04.13.
“Az emberek érzik, ha fejős tehénnek nézed őket” – Osváth Zsolt elmondta véleményét Tóth Gabiról

Osváth Zsolt már több alkalommal is megvédte Tóth Gabit a nyilvánosság előtt, most azonban úgy érzi, nagyot csalódott az énekesnőben. Osváth kifejtette egy kommentben a véleményét, mire Tóth Gabi felhívta őt és kérdőre vonta, hogy miért nem privát üzenetben beszélik meg a dolgokat, mert vannak olyan jóban. A telefonbeszélgetés során állítása szerint az énekesnő elmondta neki, mennyire "elege van abból, hogy a fideszhez kötik" és az egész jobboldalhoz való húzás egy kommunikációs hiba volt – írja a Noizz.

Majd csütörtökön Gabi énekelt Orbán Viktor előtt, közben és után. És akkor nagyon átverve éreztem magam. Azt éreztem hányok Tóth Gabitól

– jelentette ki a youtuber, hozzátéve, hogy nem a politikai részével van gondja, hanem azzal, hogy Gabi hazudott neki.

Gabi az elmúlt egy évben kihasználta az én jóhiszeműségemet és hazudott, végig hazudta hogy neki nincs politikai kötődése, sőt liberális, támogatja az én örökbefogadásom, mert milyen jó apuka lennék, és nem is érti, hogy ez hogy lehet, és komolyan nem érti, miért csesztetik a melegeket

– magyarázta Osváth Zsolt.

A youtuber tisztázta, hogy az énekesnő körül kialakult negativitás nem a politikai hovatartozás alapja, hanem ennél többről van szó:

Kezdett kialakulni egy olyan narratíva, hogy aki magyar, keresztény és vidéki akkor az el van pusztítva és utálják az emberek. De az emberek nem ezt utálják, az emberek a jellemtelenséget, a hazugságot, a megvezetést utálják. (…)

Ezután Osváth Tóth Gabihoz szólt a videóban:

Tudod Gabi nem az van, hogy téged azért bántanak mert fideszes vagy, vagy mert Orbán Viktor előtt énekelsz. Senki sem azért bánt, mert letetted a voksod a kormánypárt mellett. Gondolj bele, ott van Kovács Kati, aki támogatta a kormányt, nem bántották. De ott van Radics Gigi vagy a Rúzsa Magdi, akinek gratulált a miniszterelnök (…) hogy lehet, hogy csak a Tóth Gabi az, aki ha megvallja a hitét és a politikai hovatartozását, akkor az visszás az embereknek? Úgy Gabi, hogy jellemtelen vagy. Úgy, hogy soha sem álltál ki bizonyos dolgok mellett – egyetlen dolog mellett álltál ki, a saját pénzed mellett.

Hogy alátámassza állítását Zsolt egy videót vágott be, ahol az énekesnő a Pesti Tv egy műsorában elmondja, mi történik, ha valaki felvállalja a jobboldaliságát, majd viccesen hozzáteszi, hogy "kétszer annyi koncertet, sokkal több embert a bulijaimon".

"Az van, hogy legalább ne lennél ilyen buta"

– reagált Osváth az énekesnő mondatára, ugyanis szerinte jogos, ha az emberek negatívan állnak hozzá az ilyen emberekhez, akik a nyílt pártfoglalás után a pénzzel kérkednek.

Nem mindenki pénzért állt ám a kormány mellé, ahogyan az ellenzék mellé sem. Az emberek meg érzik azt, hogy fejős tehénnek nézed őket, csilingelő kasszának, számoknak. Előadhatod, hogy nagymagyarba elénekled nekik a Hull a szilva a fárólt, meg a Hej Jancsika Jancsikát, de megtennéd ezt ingyen is? Megtennéd ezt úgy is, hogy bármilyen javad származna belőle? Nem, és ha kétségeid lennének, ő maga mondta el

 – utalt Tóth Gabi szavaira.

Objektum doboz

Osváth Zsolt a videójában reagált még arra is, hogy Győzike feljelentette, illetve beszél a politikai szerepvállalásáról is.

A videójának még biztosan lesz utóhangja, hiszen Győzike is nyilatkozott, amiért Zsolt bírálta őt, hogy egy életre megnyomorította lelkileg a gyermekeit – írja a Blikk:

Tegye mindenki a szívére a kezét, aki látta a Győzike show-t! Ütöttem-vágtam a gyerekeimet? Ugye, hogy nem!? Nem akarok reklámot csinálni ennek az embernek, de megteszem a szükséges jogi lépéseket, mert ez tűrhetetlen. Hát fáj neki a győzelmünk..? Láttam a cikkeket Tóth Gabiról is, ő aztán tényleg mit vétett?

 – kelt ki magából Győző. Tóth Gabi ugyan még nem reagált, de a választások után néhány nappal a közösségi oldalán beszélt a vallásosságáról is, amit Osváth Zsolt nem láthatott, ugyanis letiltotta őt az énekesnő:

Nyilvánosan is megvallottam a hitemet, amit egyébként sosem titkoltam, hiszen gyerekkoromtól velem van. Folyamatosan azzal támadtak, hogy nincs érettségim, magyarán leostobáztak, megvett a hatalom, álszent vagyok… Miközben ebben az időszakban nekem a politikához közöm nem volt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.