Egyéb kategória

Be meritek vállalni, hogy megmutassátok? A VOUS kihívása

Még ki sem hevertük, hogy nem tudjuk megfogni hátulról a köldökünket, mert nem vagyunk annyira vékonyak, máris itt van az új netes nyomasztás: a kulcscsont-kihívás.

vous - 2015.07.04.
Be meritek vállalni, hogy megmutassátok? A VOUS kihívása

A közösségi médiát nagyon sok jó dologra lehet használni, amit mi is kifejezetten szeretünk, viszont egészen megdöbbentő veszélyei is vannak. Főleg a „netes őrület” néven futó jelenségeket kell fenntartásokkal kezelni. Mostanra túl vagyunk a plankingon, a hasra fekvős mutatványokon és a felesivás-kihívásokon, amikbe már jó pár fiatal belehalt, mert kicsit túltolták az „őrületet”. Most azonban ennél alattomosabb trendek ütötték fel a fejüket.

Miközben a felszínen mindenhonnan az folyik, hogy fogadjuk el magunkat úgy, ahogy vagyunk, addig a közösségi médiában felbukkan a tight gap és a bikini bridge, amely jelenségek annyira nevetségesek, hogy nevet sem kellett volna kapniuk.

Aztán, mikor azt hinnénk, hogy a kóros soványságot már nem lehet tovább reklámozni, BUMM!, megérkezik a „collarbone challenge”, magyarul a kulcscsont-kihívás, ami minden olyan nőt és lányt megaláz, aki egészséges testsúllyal rendelkezik. A dolog lényege ugyanis, hogy lefotózd, hány darab aprót tudsz belepakolni a sótartódba. A cél pedig persze az, hogy bebizonyítsd, te vagy a legvékonyabb, hiszen annyi fémpénzt tudsz magadra pakolni, amiből akár egy kisebb falut is megetethetnél.

Ez a már egyáltalán nem vicces trend pedig eléggé elgondolkoztatott. Mennyire menő lenne a tényleg valós és életszerű dolgokból divatot teremteni?! Éppen ezért most kihívok mindenkit néhány új meccsre!

Például íme az én kedvenc, otthon hordott szettem, amiben a világon a legjobban érzem magam:

Forrás:
Győri Zsófia

Ez pedig a zokni, amit a legjobban szeretek. Frottír is, ronda is, és még virágok is vannak rajta. Arról nem is beszélve, hogy éppen minden zoknik sötét lyukánál, a sípcsontom közepénél végződik:

Forrás:
Győri Zsófia

Sőt, azt is megmutatom nektek, hogy mi mindent eszem összevissza egy jó sorozatnézés mellé. Mert bárki, bármit, bárhol állít, néha semmi nem jobb egy hosszú nap után, mint egy ilyen rendkívül guszta balkáni hot dog vagy egy óriászacskó chips, természetesen gumicukorral.

Forrás:
Győri Zsófia

Ja, és persze: #NOFILTER

Ajánlott cikkek