Egyéb kategória

Híres szerelmesek, akikről már teljesen elfelejtettük, hogy valaha randiztak

Nehéz állandóan lépést tartani az új románcokkal és szakításokkal Hollywoodban. Könnyedén feledésbe merülhet, ki kivel randizott korábban a cuki Instagram-fotók és olvadozó Twitter-bejegyzések áradatában. Míg néhány álompár elválása mély nyomott hagyott bennünk – Brad Pitt és Jennifer Aniston –, azért akadnak olyan kapcsolatok is, amik már a feledés homályába merültek.
vous - 2016.02.18.
Híres szerelmesek, akikről már teljesen elfelejtettük, hogy valaha randiztak

Melyik híresség volt Cody Simpson párja, mielőtt elkezdett volna Gigi Hadiddal randizni? És melyik Gossip Girl-ös stábtagokat szúrták ki kézenfogva az utcán? Görgessetek lejjebb, és kiderül!

Emma Stone és Kieran Culkin

Mielőtt Andrew Garfielddal volt együtt, Emma a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin öccsével randizgatott. A Ryan Reynolds, a képzelt szuperhős című film forgatásán ismerkedtek meg.

Forrás:
afp

Kylie Jenner és Cody Simpson

Cody és Gigi előtt volt Cody és Kylie. A két celeb közös előélete 2011-ig nyúlik vissza, de kapcsolatuk egészen addig titok volt, míg az énekes le nem leplezte a Hello Ross nevű talk show-ban. A srác azzal viccelődött, hogy azért szakítottak, mert az ő neve nem K-val kezdődik.

Lucy Hale és David Henrie

Lucy Hale akkor kezdett találkozgatni a Varázslók a Waverly helyből sztárjával, mikor vendégszereplőként feltűnt a sorozatban. Szerelmük két éven át tartott. A színésznő rögtön a szakítás után vágott bele a Hazug csajok társasága forgatásába; ez valószínűleg segített neki gyorsan továbblépni szívfájdalmán.

Forrás:
afp

Selena Gomez és Taylor Lautner

Miután véget ért hosszú kapcsolata Justin Bieberrel, Selena Taylor Lautnernél keresett vigaszt. Ez éppen az Alkonyat második részének felvétele közben történt. Miután szétmentek, Selena újrakezdte Justinnal, Taylor pedig egy másik híres Taylorral kezdett járni, Swifttel.

Forrás:
afp

Demi Lovato és Trace Cyrus

Igen, ez valóban megtörtént! Demi a Disney családon belül maradva választott anno, amikor Miley Cyrus bátyját szemelte ki magának. Most, évekkel később fülig szerelmes Wilmer Valderramába és elválaszthatatlannak tűnnek.

Forrás:
afp
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.