Egyéb kategória

A menyasszony rémálma: így ne viselkedjetek egy esküvőn!

Nem is gondoljátok, milyen könnyen válhat belőletek idegesítő vendég egy esküvőn. Gondolom, ti sem szeretnétek megkeseríteni a menyasszony életét, főleg, ha egy rokonotokról vagy barátnőtökről van szó. Ha nem találjátok az idegesítő embert a lagzin, lehet, el kell gondolkodnotok: lehet, hogy pont ti vagytok azok.
vous - 2016.05.14.
A menyasszony rémálma: így ne viselkedjetek egy esküvőn!

Arról írtunk nektek, hogy mely esküvői pillanatokról tilos posztolnotok, de ha nem a ti nagy napotokról van szó, ügyelnetek kell arra, hogyan is viselkedtek. Könnyen elkerülhetitek az idegesítő vendég szerepét, ha kicsit odafigyeltek. A Purewow most összegyűjtötte, hogyan nem szabad viselkednetek egy esküvőn.

Forrás:
pexels.com
  • A meghívás idején felhőtlenül örültök annak, hogy VÉGRE valaki meghívott titeket az esküvőjére.
  • Az utolsó pillanatban közlitek, hogy visztek +1 főt.
  • Nem győzitek bombázni a menyasszonyt ruhával kapcsolatos kérdésekkel. Mibe mehettek, mibe nem? Csajok, a menyasszonyt ne fárasszuk ilyenekkel! Ezeket semmiképp se viseljétek más nagy napján!
  • Behisztiztek, hogy le volt beszélve, kinek fogja dobni a csokrot.
  • Annak ellenére, hogy megkaptátok, miben nem szeretné a menyasszony, hogy menjetek, mégis tiltott darabot választotok, mert olyan jól néztek ki benne.
  • A ceremónia idején folyamatosan fotóztok. A hangot pedig nem veszitek le a telefonról.
  • Állandóan ráléptek a menyasszony ruhájára, ami elsőre még megbocsátható.
  • Részegre isszátok magatokat, majd lehúztok még egy italt.
  • Kéritek a kedvenc számotokat kb. tízszer.
  • Ultragáz módon táncoltok, ami a násznépnek is feltűnik.

Legyetek figyelmesek a menyasszonnyal, hiszen ez a nap az övé!

Egyébként ti mit gondoltok, mi a fontosabb? A vendég vagy az ifjú pár érezze jól magát az esküvőn? Andi, aki szerencsés menyasszonynak tudhatja magát, válaszol nektek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.