Egyéb kategória

Ezt a farsangi jelmezt látnotok kell! Egy magyar kisfiú Ikarus busznak öltözött

A farsangi időszak legklasszabb része, hogy mindenki szabadon engedheti a kreativitását; pláne a kisgyerekes anyukák, akiknek aztán ezeket az ötleteket meg is kell valósítaniuk!

vous - 2017.02.24.
Ezt a farsangi jelmezt látnotok kell! Egy magyar kisfiú Ikarus busznak öltözött

És mi nagyon imádjuk a kreatív ötleteket! Így rögtön meg is akadt a szemünk Peti jelmezén, aki az idei farsangra nagyon egyedi összeállítást választott: a kisfiú ugyanis az Ikarus 200-as széria egyik autóbuszának öltözött be. Meg is kérdeztük anyukáját, honnan jött ez az egyedi ötlet.

Objektum doboz

„Abszolút Peti ötlete volt, mert ennyire szereti a járműveket. Főleg a BKK-t, de a vonatokat is. Ez a fajta régi Ikarus a kedvence.”

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy hasonló témát választ Peti, tavaly ugyanis CAF-villamosnak öltözött, ami szintén nagyon szuperül sikerült.

Objektum doboz

Persze ahogy azt valószínűleg ti is sejtitek, egy ilyen ötlet megvalósításához nem kevés időre és munkára is szükség van.

„Tökéletes másolatot kellett csinálnom, minden apró részlettel, egy sötétkék pulcsira. Irattartó fólia, filc stb., fel van rá varrva. Peti mindenben részt vett, korrigált, diktálta a végállomásokat, és az ablaktörlőt ő rajzolta.”

Ez ám a csapatmunka! Peti testvére, Andris is szívesen bújt jelmezbe, és egy biztos: ő a legtündéribb rendőr, akit valaha is láttunk!

És bár verseny nem volt, de Peti a VOUS-tól biztosan megkapná a legkreatívabb jelmezért járó díjat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.