Egyéb kategória

Így működik majd az iPhone 8 fizikai home gomb nélkül

Még konkrét megjelenési dátum sincs, de az biztos, hogy 2017 őszén érkezik az iPhone 8. Ez lesz az első iOS eszköz az Apple történelmében home gomb nélkül. Megmutatjuk, hogyan fog kinézni a gyakorlatban.

vous - 2017.08.24.
Így működik majd az iPhone 8 fizikai home gomb nélkül

A telefon valószínűleg egy virtuális home gombot, gombokat kap, a fizikai gomb jellemzőit replikálják. A kiszivárgott iOS 11 frissítés rámutat néhány olyan jellemzőre, amelyet az Apple bevethet. A legfrissebb iOS 11 bétához készült két videó került nyilvánossságra, amelyek bemutatnak néhány új home gomb tulajdonságot. 

iphone-7

Android vs. iOS: kiderült, melyik operációs rendszer használói a jobb emberek

Az iOS és Android táborok közötti háború befejeződhet. Egy furcsa, már-már felháborító dolgot állítanak a kutatók. Akik androidos készülékkel rendelkeznek, jobb emberek.

Ha kétszer megérintitek az iOS eszköz home gombját, megjelenik az éppen megnyitott alkalmazások gördíthető listája – csakúgy, ahogy a fizikai home gombnál. 

Objektum doboz

Ebből a videóból pedig kiderül, milyen képernyőgesztusokkal újítanak egy lezárt iPhone 8-on. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.