Egyéb kategória

Android vs. iOS: kiderült, melyik operációs rendszer használói a jobb emberek

Az iOS és Android táborok közötti háború befejeződhet. Egy furcsa, már-már felháborító dolgot állítanak a kutatók. Akik androidos készülékkel rendelkeznek, jobb emberek. MI VAN?

vous - 2016.12.02.
Android vs. iOS: kiderült, melyik operációs rendszer használói a jobb emberek

Akinek androidos telefonja van, arra esküszik, hogy ez az operációs rendszer sokkal jobb, mint az Apple termékek és fordítva. Érvek itt is és ott is vannak, tulajdonképpen évek óta ez a két operációs rendszer versenyez egymással. A Cyberpsychology, Behavior and Social Networking kutatói most kijöttek azzal, hogy 

aki Androidot használ, sokkal jobb ember, mint iOS-es társaik.

Nos, ezt iPhone-tulajdonosként kikérem magamnak. 

iphone-7

Kipróbáltuk az iPhone 7-et: ezeket kell tudnotok róla!

Annyit írtunk már nektek róla, megannyi pletyka és találgatások után végre mi is kipróbáltuk az iPhone klán legfiatalabb tagját, a hetest!

Hétfő délután végre testközelbe kerültem az iPhone 7-tel, ami ugye annyira okos már, hogy azt is jelzi, ha stresszel. A régi telefonommal már nem igazán jöttünk ki jól, nagyon vigyáztam rá, a széltől is óvtam, de már nem volt olyan gyors, mint amilyen én.

A cikk folytatása ITT jön!

A kutatók 500 embert kérdeztek a telefonvásárlási szokásaikról, és megállapították, hogy azok az emberek, akik iPhone-t használnak leginkább nők, fiatalok és extrovertáltak. A telefonra mint státuszszimbólumra tekintenek. Ezzel szemben az androidosok inkább férfiak, idősebbek, kevésbé érdekli őket a státusz és a vagyon. 

Ergo az idősebb pasik jobb emberek, mint a fiatal nők? 

Enyhén fogalmazva is érdekes ez az eredmény, nem gondolnám, hogy messzemenő következtetéseket lehet levonni abból, hogy valaki Androidot vagy iOS rendszert használ. Személy szerint nekem az iOS sokkal kényelmesebb és már ezt szoktam meg. Pusztán ezért használok iPhone-t. 

Ja, meg ezek szerint azért, mert fiatal nő vagyok.

Ajánlott cikkek