Egyéb kategória

Úgy büntetett, hogy megvonta tőlem a férfiasságát

Az előző kapcsolatom azért ment tönkre, mert a párom folyamatosan azzal büntetett, hogy nem feküdt le velem.

vous - 2022.03.24.
Úgy büntetett, hogy megvonta tőlem a férfiasságát

Azt tudni kell rólam, hogy nagyon szeretek hancúrozni, és ezt egyáltalán nem szégyelltem egyik férfi előtt sem, akivel összesodort az élet. Szeretek új dolgokat kipróbálni, és igénylem a rendszeres együttléteket. Vannak azonban rossz tulajdonságaim is, hogy őszinte legyek. Borzasztóan akaratos vagyok, forrófejű és annak ellenére, hogy sosem csaltam meg még senkit, szeretek ártalmatlan flörtölésbe keveredni idegenekkel.

A jól bevált büntetés

Az exbarátom nem igazán tudta tolerálni a hibáimat, az elején rengetegszer veszekedtünk. Hiába bizonygattam a szeretetemet, amikor egyszer-egyszer hibáztam, nagyon megbántódott. Az egyik ilyen vita után igyekeztem kiengesztelni a hálószobában, amikor azt mondta: “Ma nem kapod meg, amire vágysz!”

Szóhoz sem tudtam jutni, hiszen egészen addig még egyszer sem utasítottak vissza. Bevallom, az elején még egy kicsit izgatott is a dolog, hiszen olyant vontak meg tőlem, amit eddig még soha. Csak még jobban vágytam a nadrágjában lévő tiltott gyümölcsre, és amikor végre megkaparintottam, csak még zamatosabbá vált a számban az íze. 

Egy idő után azonban már bosszantóvá vált a szigorúsága. Igyekeztem a kedvére tenni, de ezek a megtiltott alkalmak egyre sűrűbbek lettek. Kiabáltam vele? Nincs hancúr! Szóba álltam a pultossal? Rajtad marad marad a bugyi! Lassacskán minden apró hibámért büntetve voltam.

Az együttlétek számomra olyanok, mint egy falat kenyér, és én nagyon éheztem.

Szerettem őt, de kezdtem úgy érezni, hogy nem tud elfogadni. Mint valami vadmacskát, úgy próbált házi cicává szelídíteni. A természetem azonban nem változik ilyen könnyen, és talán nem is akarom, hogy megváltozzon. Szeretem, hogy érzéki és néha fékezhetetlen vagyok. Nem az a fajta nő vagyok, akit el lehet zárni a külvilág elől, és szorosan fogott gyeplővel lehet csitítgatni.

Forrás:
Canva.com

Amikor eldöntöttem, ezt nem bírom tovább, akkor már két hete éheztetett. Tudtam, ha előbb-utóbb így folytatódik másnál keresek vigaszt, és bármennyire is szükségem volt az érintésekre, nem akartam hűtlen lenni.

Remélem legközelebb olyan férfit találok, aki elfogadja a zabolátlan személyiségem, és nekem adja a férfiasságát akkor, amikor csak szeretném.

Brigi történetét Juhász Adél dolgozta fel.

Ajánlott cikkek