Egyéb kategória

A plus-size csajok igenis irigylésre méltóak! – Eláruljuk, miért

A plus-size modellek szerintem gyönyörűek. Tudják viselni a kilóikat, és elképesztő kisugárzásuk van. Az is meglehet, hogy még irigykedem is rájuk. Néhány dolgot legalábbis biztosan elfogadnék tőlük.
vous - 2015.12.18.
A plus-size csajok igenis irigylésre méltóak! – Eláruljuk, miért

Csillogó mosoly

A plus-size modellek nagy részének a mosolya eszméletlen dögös. Szép az íve, a fogsoruk szép fehér, szabályos, bármelyik fogkrémreklámban lennének, venném, amit kínálnak. És nekik a piros rúzs BAROMI jól áll. Apropó, ugye tudjátok, hogy ti is megtalálhatjátok a nektek való piros rúzst?

Ragyogó szempár

Forrás:
flickr

Szép szemük van, pont olyan, amilyenről én is mindig álmodozom. Nekik csupán egy szempillaspirál elég ahhoz, hogy minden tekintetet a lélektükrükhöz vonzzanak. Nem lehet nekik ellenállni, olyanok, mint a mágnes!

Huncut mosolygödör

Szinte mindegyik plus-size lánynak van mosolygödre. Élek-halok a mosolygödrökért, talán azért, mert az anyukámnak is van, én sajnos azt pont nem örököltem. Ezért gyönyörködöm inkább az övékben. Mert a mosolygödör szép, huncut, mesés.

Az a csípő!

Homokóraalkat. Fú, de irigylem! Nekik aztán van csípőjük, és ez így is van rendjén! Kerek, telt, szép idomokkal büszkélkedhetnek, amiket néha-néha elfogadnék.