Egyéb kategória

Ezekből a jelekből tudhatjátok, hogy istennők vagytok az ágyban

„Vajon én jó vagyok az ágyban?” – ezen a kérdésen szerintem már minden nő elgondolkodott. Elvégre valljuk be, elég nagy önbizalmat ad, ha istennőnek érezhetjük magunkat összebújás közben. De vajon ti azok vagytok? Ha ezeket a jeleket tapasztaljátok, akkor biztosan!

vous - 2021.12.24.
Ezekből a jelekből tudhatjátok, hogy istennők vagytok az ágyban

Ez egy olyan kérdés, amit visszajelzések nélkül nagyon nehéz megállapítani. Hiszen oké, hogy nektek jó volt, de vajon neki is? Ezért figyeljetek oda nagyon minden apró megjegyzésre, tanácsra, bókra, hiszen nem árt tisztában lenni a „képességeitekkel”. Ha a következő 5 dolog gyakran előfordul veletek, akkor nem kell aggódnotok, hivatalosan is istennők vagytok az ágyban!

Ökölbe szorítja a kezét és összeszorítja a lábfejét

Ez a fizikai jele annak, hogy a srác teljesen euforikus állapotba került – írja a Women's Health. Ha ilyet tapasztaltok, akkor már nagy baj nem lehet!

Újra akarja. És újra és újra és újra

Addig nem akar leállni, amíg végképp ki nem merül. Szóval, ha készen áll a második menetre, akkor valamit jól csináltatok!

Forrás:
4gifs.com

Egész nap be van indulva

Egész nap csak rátok gondol és már alig várja, hogy veletek töltse az éjszakát. Ha társaságban vagytok, akkor nagyon ritkán megy el mellőletek, folyamatosan hozzátok ér és arra célozgat, hogy inkább lépjetek le. Ismerős?

Azt mondja, fantasztikus volt

Oké, ez elég nyilvánvaló, de ha egy férfi ilyet mond, akkor tényleg úgy is gondolja, nem csak udvariaskodik.

Forrás:
Reactiongif.org

Ha nektek is jó volt

Ahogy a mondás tartja: kettőn áll a vásár. Ha ti kényelmetlenül éreztétek magatokat, akkor bizonyára ő is. Azonban ha ti szenvedélyesnek éreztétek az együttlétet, akkor valószínűleg ő sem panaszkodhat.

Ajánlott cikkek