Egyéb kategória

13 nadrágfazon, amit minden divatos nőnek ismernie kell

Vannak a nadrágos nők és vannak a szoknyás nők. És vannak azok, akik nadrágot és szoknyát is szívesen viselnek – a legbohémebbek egyszerre. De melyik nadrágfazon kinek áll jól, és mikor érdemes viselni? A következő grafika ebben segít.
vous - 2016.02.20.
13 nadrágfazon, amit minden divatos nőnek ismernie kell

Korábban összegyűjtöttem és megrajzoltam a legkedveltebb farmerokat, és megmutattam, melyik az a 18 szoknyafazon, amelyet egy divatos nőnek ismernie kell.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Trapéznadrág

A trapéznadrág igazi klasszikus. A legtöbb testalkathoz passzol. A legcsinosabb hatást akkor érhetjük el, ha felül szűkebb felsőrésszel kombináljuk. Ebben a cikkben írtam róla, amihez a VOUS fotósai különleges képeket készítettek.

Egyenes szárú nadrág

Az alma alkatba tartozó nők számára ideális választás. Honnan tudjátok, hogy alma alkatúak vagytok? Ide kattintva kideríthetitek, és egy csokor divattippet is kaptok.

Forrónadrág és bermuda

Mindkettő klasszikus darab, de nem mindegy, milyen lábon viseljük őket. X? O? Görbe? Nem számít! Korrigálni mindig lehet. Ebben a cikkben olvashattok néhány tanácsot, ide kattintva pedig megnézhetitek, milyen lábakon járnak a VOUS-lányok.

Répanadrág

Vékony vádli esetén ideális szabásvonal az alma alkatúaknak.

Bő szárú nadrág

Újra kezd visszatérni hosszú szárral is a bő szárú nadrág, amelyet térd alá érő változatban az ősz egyik kedvencének kiáltottunk ki, de akár tavasszal is viselhetitek. Nézzétek csak!

Lovaglónadrág és talpas nadrág

Most még tartanak a leárazások, amikor érdemes jó minőségű cipőket, csizmákat beszerezni, amelyek akár évekig a ruhatáratok részei lesznek. Ez a két nadrágfazon szinte megköveteli a csizmát.

Capri-nadrág

A farmereknél már írtam róla, hogy ez a fazon milyen szépen kihangsúlyozza a lábakat és a feneket. Ideális tavaszi viselet.

Felhajtott nadrág

Lezser. Sikkes. Érdemes vele kísérletezni, a lényeg, hogy kivillanjon a bokátok. És ha már bokák – ide kattintva megtudjátok, miért érdemes keresztbe tenni őket, amikor fotóztok.

Hajtásos nadrág

A derékvonaltól induló hajtások erősítik a csípőt, ezért körte alkatúaknak nem előnyös.

Háremnadrág

Az 1910-es években vált divatdarabbá, amikor Paul Poiret divattervező a keleti öltözékekből merített inspirációt. Azóta többször is átalakult, de egy tulajdonsága nem változott: szuperkényelmes viselet.

Szafarinadrág

A természetes földszínek nagy barátai a szafari stílusnak, amelyet Yves Saint-Laurent divattervező vezetett be a hétköznapi divatba. A 2016-os tavaszi színtrendekről itt olvashattok bővebben.

Ajánlott cikkek