Elmondjuk, miért kattantak rá a csajok is a Deadpoolra

Elmondjuk, miért kattantak rá a csajok is a Deadpoolra

Biztos ti is észrevettétek, hogy az elmúlt hetekben a fiúk és a lányok is Deadpool-őrületben vannak. De miért menjünk el megnézni a pasinkkal egy obszcén, szókimondó szuperhős történetét?!

„Mutassatok egy pasit, aki nincs oda a képregényhősökért és én rögtön hozzámegyek!” – ugye ti is gondoltátok már ezt magatokban, mikor a szívetek választottja gyermeki lelkesedéssel kezdett beszélni mutánsokról, piros bugyis földönkívüliekről vagy a denevéremberről? Aztán jött Deadpool, aki mindennek a fonákja és a férfiak megvesznek érte, meg a csajok is. Hiszen ha van romantikus szuperhős, hát akkor az Wade Wilson, alias Deadpool.

A pasik imádják cinizmusáért, csípős humoráért és azért az öniróniáért, amivel a saját életét kezeli, nem mellesleg pedig ő az egyetlen képregényhős, aki tudja magáról, hogy képregényhős. Menő a ruhája, menőn kaszabol és bosszúszomjas. Mi kell még egy az alfa hímhez?

Forrás:
Facebook/Deadpool Movie

De mi, lányok mégis miért szeretjük őt és ülünk végig közel két óra durr-durrt a moziban? Nos azért, mert Deadpool az egész bosszúhadjáratot, hogy visszakapja a régi arcát, a szerelme miatt csinálja. És már magát a beavatkozást is, ami mutánssá tette, azért vállalta, hogy ne okozzon fájdalmat annak, akit szeret. A női hisztirohamokat jól oldja humorral, amit a fiúk is eltanulhatnának tőle. Házias, maga mossa a ruháit és penge IKEA bútorban. Bár a Crocs papucs nem éppen a legszexibb lábbeli, ő még abban is talpig férfi és van olyan király, hogy a négy fal között felvállalja a kényelem fontosságát – és csak áldani tudjuk, amiért az utcán megkímél minket a látványtól.

Forrás:
Facebook/Deadpool Movie

Szívén viseli az elesettek sorsát, legyen az lúzer gyerek által átvert tinilány vagy vak öregasszony. Hogy az eddigi álompasi-paramétereket még tovább növeljük, nem mehetünk el szó nélkül Wade Wilson teste mellett sem, ez esetben Ryan Reynolds szívdöglesztő kockái és deltái mellett. Hmmm... van, ami miatt nem irigykedünk Blake Livelyra?! Ennyi pozitívum után adódik a kérdés, mi a homokszem a gépezetben? Nos az, hogy az egész teste merő hegtenger, ám ahogy az LGT is megénekelte:

A csúnya fiúknak is van szíve.

Különben sem a külső számít, mint azt előszeretettel hangoztatjuk mi nők, amikor rólunk van szó. Szóval legyünk lojálisak Deadpoollal. És ha ennyi még nem volt elég, hát szeressük őt azért, mert a szuperhős-univerzum legromantikusabb lánykérését prezentálja vörös rózsák és térdenállás nélkül.

Forrás:
Facebook/Deadpool movie

Szóval hajrá, lányok, Deadpoolra fel, a pasitok értékelni fogja a lelkesedéseteket a film iránt, ha pedig őt kell elrángatni a moziba, akkor biggyesszétek hozzá, hogy ez egy olyan párkapcsolati oktatófilm, aminek akrobatikus elemeit majd a gyakorlatban is kipróbálhatjátok, no persze csak akkor, ha a dilije megy a dilitekhez!