Egyéb kategória

Nem a párotokról szólnak a szexuális álmaitok? – ezzel nincs semmi baj!

Gyakran elkezdtek fantáziálni, miközben kifelé bámultok a busz ablakán? Túlfűtött gondolatok ezek, két egymásnak feszülő-simuló testről? És ebből az egyik ti vagytok, a másik pedig... nem a pasitok?
vous - 2016.03.03.
Nem a párotokról szólnak a szexuális álmaitok? – ezzel nincs semmi baj!

Tudom, most elpirultatok, és magasra csapnak bennetek a bűntudat hullámai, de járjuk körbe ezt a témát. Dani már írt nektek arról, hogy a flört és a párkapcsolat megférnek egymás mellett, ha mértékről van szó. A kutatások szerint pedig semmi baj nincs az efféle erotikus fantáziálgatásokkal, akkor sem, ha a pasitok nem szerepel benne. Sőt, még a kapcsolatotok javára is válhat.

Forrás:
pixabay

Semmi baj nincs azzal sem, ha olyasmi jár a fejetekben, amit az életben soha, de tényleg soha nem vállalnátok be. Attól, hogy a hármas felállásról fantáziáltok, vagy erőszakosabb szexről, netalán egy másik nővel simultok össze gondolatban, nem jelenti azt, hogy valóban meg is tennétek.

Akkor mi is a jó ebben?

Az, hogy beleképzelni magatokat ezekbe a fantáziákba rettenetesen izgalmas, mint ahogyan az is, ha a párotokkal megbeszélitek, mi jár a fejetekben, esetleg pár dolgot meg is valósítotok belőle. Ez határozottan lángra lobbantja a szunnyadó szenvedélyt is, legyen ez akár egy új játékszer, egy paróka, vagy egy idegen szerepének eljátszása.

Ha esetleg nem tettetek még hasonlót, és a fantáziátok a jelen távlatára szorítkozik, akkor érdemes lassan rászokni. Akár egy erotikusabb filmrészletet nézve, majd azt gondolatban továbbfolytatva. A lényeg azonban az:

Ne érezzétek magatokat rosszul a fantáziálgatások miatt!

Ajánlott cikkek