Egyéb kategória

Néhány remek hobbi azoknak, akik szeretnek egyedül lenni

Nemcsak a barátokkal érezhetjük igazán jól magunkat, sőt, vannak olyan hobbik, szabadidős tevékenységek, amiket kifejezetten jobb, ha egyedül végzünk.
vous - 2016.03.06.
Néhány remek hobbi azoknak, akik szeretnek egyedül lenni

Arról már korábban írtam nektek, hogy az introvertáltak miért nem szeretnek beszélgetni, sőt, az introvertáltakat gyakran félre is ismerjük, mégis sokat tanulhatunk tőlük az egyedüllétről. Nem ciki néha nemet mondani a barátainknak és magunkkal tölteni egy kis időt, kétségbe meg főleg ne essetek, ha magatokra maradtok pár órára. Jöjjön néhány ötlet az ilyen helyzetekre, amitől garantáltan megkedvelitek az eddig rettegett üres órákat.

Forrás:
giphy.com

Fotózás

A fényképezés lehetővé teszi, hogy egy másik oldalról szemléljük a világot. Ha egyedül fotóztok, sokkal nagyobb teret engedtek a fantáziátoknak és a kreativitásotoknak. Nyugodtan próbálgassátok az önkifejezést, bátran váltsatok nézőpontot és éljetek a pillanatnak. Nem feltétlenül van szükség egy komoly, drága gépre mindehhez, a telefonotok is tökéletes lesz az alapokhoz.

Zene

A zenehallgatás is jó, de most inkább a zenélésre gondolok. Kezdjetek el megismerkedni egy hangszerrel. Biztos van egy, amivel már régóta szemezgettek, itt az ideje, hogy kézbe is vegyétek. Zenét tanulni sosincs késő, a gyönyörű hangja pedig olyan lágyan simogatja majd a lelketeket, többé nem akarjátok letenni. A zenélés az önkifejezés egyik módja, amivel a dühötöket, a szomorúságotokat, de legfőképp a boldogságotokat is kiadhatjátok magatokból.

Forrás:
giphy.com

Írás

Az írás az egyik legjobb időtöltés introvertáltaknak. Ahogyan a zene, az írás is lehetővé teszi az önkifejezést, és ami a legjobb benne, hogy bárhol, bármikor végezhető. Vonaton ülve, buszra várva, ebédszünetekben, álmatlan éjjeleken, egyszóval tényleg bármikor. Írhattok akár blogot a mindennapjaitokról, verseket, regényeket, minden csak rajtatok múlik.

Sütés-főzés

A legédesebb időtöltés. Próbáljátok ki az interneten látott új, ínycsiklandó recepteket, amik akár a baráti vacsorákon is bevethetőek.

Saját YouTube-csatorna

Nem viccelek. A legtöbb vloggernek szintén így indult a karriere. Szinte bármiről készíthettek videót, elvégre nem tudhatjátok, mennyi embernek lehet hasznos az, amit ti csináltok. Például ott a főzés, a különféle dekorációk készítése, a zenélés, bármi. Csak magatokat kell adjátok. Ráadásul saját magatokat is látjátok kívülről, ami segíthet az önismeretben, és meglehetősen vicces érzés.

Forrás:
giphy.com

Önkéntes az állatoknál

Az állatok néha több örömet okoznak, mint embertársaink, éppen ezért jó feltöltődés lehet, ha állatokkal töltitek a szabadidőtöket. Mehettek menhelyekre segíteni vagy csak a szomszéd néni macskáit simogatni. Az eredmény ugyanaz.

Ajánlott cikkek